reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

miskaT - ja rodzilam w 2, tam pracuje gin do ktorego chodzilam, poloznej nei mialam umowionej, a jestem bardzo zadowolona z opieki gin, i bardzo nei zadowolona z opieki nad noworodkami - przez brak opieki wyladowalysmy na patologii noworodka po 1 dobie w domku, wrrrrrrrrr
co do biziela- pracuje tam moja ciocia jako polozna jak ona tam nieraz opowiada to wlos sie n aglowie jezy, wrrrrrrrrr
czyli suma sumarum musisz sama zdecydowac
ja bym drugi raz wybrala dwojke ;D ;D ;D, z tym ze zapoznalabym sie z neonatologiem ktory tam pracuje najpierw

natalya- nei wiem co sie stalo, ciekawe to co piszesz....
co do gejszy widzialam jzu dawno w domku, jak dla mnie ok, bez rewelacji zadnych takie filmidlo do milego obejrzenia

heh, u nas dzis byly zaprzyjaznione blizniaki 2 m-ce mlodsze (czyli rok ;D) od matysi, fajne sa ;D

reklama
miskaT ja tez rodizlam w 2 mialam tamtejszego gina jako prowadzacego i oplacona polozna. Moj brat po praktykach na ginekologii w Bizielu i stazu lekarskim w 2 stwierdzil, ze tylko nie Biziel. jezeli masz lekarza rowadzacego z Biziela to pobyt tam moze byc znosny, inaczej nie spotkalam sie pozytywna opinia o tym szpitalu.

Natalya oby niemąż jak najszybciej wrocil do pelni zdrowia.

Olji zawsze chcialam miec blizniaki, ale jak teraz pomysle, ze mialabym takie dwie Maje to chyba jednak z takiej frajdy zrezygnuje. A przeciez Majka jest raczej grzecznym, bezproblemowym dzieckiem :)

asioczku - no blizniaki fajne, ale w przypadku blizniat to trzeba miec chyba sposob na ich opanowanie, u tych blizniakow sposobu nie ma- czysty zywiol, jejku w porownaniu z matysia to normalnie tajfun i huragan w jednym, jedzenie latalo bo nie potrafia usiasc i zjesc w miejscu, gazety i ksiazki dra od razu, wszedzie wlaza, o wszystko sie obijaja,
ufffff
nieee, ja juz wole matysie ;D

Dziękuję wszystkim dziewczynom za odpowiedzi, dają one juz do myślenia :) Ja tez chyba słyszłam więcej dobrych opini o szpitalu 2 niż o Bizielu, ale to było dawno temu, wolałam mieć świeże wiiadomości :) Dzięki jeszcze raz. Mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie co i jak, więc się zobaczy.

gdzie wy wszytskei sie podzialyscie
dlaczego was tu nie ma????? gdzie jestescie??? na innym forum???

my dzis mialysmy spacerkowy dzien, a teraz matysia nie chce spac :mad: juz mam tego dosyc :mad:

pusto dzisiaj...no ale taka pogoda:) chociaz zaczelo sie chmurzyc
moj maly jest co raz bardziej nieznosny, wydaje mi sie ze ze to wcale nie przez te zabki jest taki niespokojny, stale okropnie sie drapie, lekarz powiedzial ze to od mleka, dla masc i jakies kropelki, niby troche pomoglo ale tak zle jak dzisiaj to jeszcze nie bylo, daje mu cherbatke z melisy, probuje jakos uspokoic a on nawet na rekach sie wyrywa wierci i placze(jak go usypiam) ma zamkniete oczy a wogole zasnac nie moze...tylko sie drapie i drapie..nie wiem juz co z tym zrobic:( zal mi go, bo wiem ze cos jest nie tak i nie wiem jak mu pomoc...sama juz ledwo wytrzymuje te krzyki calymi dniami...i w nocy oczywiscie:(
i w dodatku cos mi sie w wozku zepsulo do regulacji oparcia i maly moze tylko lerzec...zastanawiam sie cyz jakiejs malej spacerowki juz nie kupic

wczoraj nikt tu nie zagladal ;D ciekawe jak bedzie dzisiaj, ja wybieream sie na zakupy i mam nadzieje ze znajde cos fajnego:)

reklama
Pustki straszne tu się porobiły! Mamy z maluchami pewnie na spacerkach, a takie ciężarne wieloryby jak ja to siedzą w domu, bo za ciężko, no i w tym Fordonie to specjalnie nie ma gdzie ;)

Do góry