miskaT - ja rodzilam w 2, tam pracuje gin do ktorego chodzilam, poloznej nei mialam umowionej, a jestem bardzo zadowolona z opieki gin, i bardzo nei zadowolona z opieki nad noworodkami - przez brak opieki wyladowalysmy na patologii noworodka po 1 dobie w domku, wrrrrrrrrr
co do biziela- pracuje tam moja ciocia jako polozna jak ona tam nieraz opowiada to wlos sie n aglowie jezy, wrrrrrrrrr
czyli suma sumarum musisz sama zdecydowac
ja bym drugi raz wybrala dwojke ;D ;D ;D, z tym ze zapoznalabym sie z neonatologiem ktory tam pracuje najpierw
natalya- nei wiem co sie stalo, ciekawe to co piszesz....
co do gejszy widzialam jzu dawno w domku, jak dla mnie ok, bez rewelacji zadnych takie filmidlo do milego obejrzenia
heh, u nas dzis byly zaprzyjaznione blizniaki 2 m-ce mlodsze (czyli rok ;D) od matysi, fajne sa ;D
co do biziela- pracuje tam moja ciocia jako polozna jak ona tam nieraz opowiada to wlos sie n aglowie jezy, wrrrrrrrrr
czyli suma sumarum musisz sama zdecydowac
ja bym drugi raz wybrala dwojke ;D ;D ;D, z tym ze zapoznalabym sie z neonatologiem ktory tam pracuje najpierw
natalya- nei wiem co sie stalo, ciekawe to co piszesz....
co do gejszy widzialam jzu dawno w domku, jak dla mnie ok, bez rewelacji zadnych takie filmidlo do milego obejrzenia
heh, u nas dzis byly zaprzyjaznione blizniaki 2 m-ce mlodsze (czyli rok ;D) od matysi, fajne sa ;D