reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

agnes - dopiero teraz sie cofnełam w postach... nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze bedziesz miała smerfetke... az sie popłakałam!!! :happy: ogromne gratulacje!!!

uwierz, że ja też płakałam. nawet wczoraj jak wyszłam ze sklepu z różowymi piżamkami łzy mi płynęły :rofl2::happy: to miał być element zaskoczenia dla dziadków, bo teściowa była święcie przekonana, że tam chłopek siedzi :tak: bo ona ma dwóch synów hihhi

Dzięki Dziewczynki !

reklama
Arabella,

co do trzeciej ciąży i przyrostu wagi nie pytałam :-) nie będę raczej testować na sobie hihi
a co do tego spania,to po prostu mieliśmy fuksa :rofl2: dziś o 5 rano musiałam go zabrać do nas do łóżka, bo czuł się chłopak już wyspany, godzinę się z nim męczyłam (gadał cały czas a ja go ignorowałam ;) ) aż w końcu oboje zasnęliśmy i tak cała rodzina spała do 9:30 :-p

Przy każdej kolejnej ciąży przybierałam mniej niż przy poprzedniej. Najmniej było przy Nikodemie bo nawet chudłam zamiast tyć ale to chyba ze względu na cukrzyce ciążową :)

Ja znikam na trzy dni. Jedziemy cała rodzinka do Krówki Leśnej. Trzymajcie się!

Hej,

my też znikamy do końca tygodnia, znów jedziemy do moich Rodziców :-) tym razem nie biorę laptopa ze sobą :-p bo i tak nie miałam siły się w niego gapić :rofl2:

buziaki

PS ja nie wiem czy wagę mam popsutą ale pokazuje wciąż tak samo, że przybrałam 600 g jak ważę się rano przed śniadankiem :-D:tak: może moja córka chce być modelką i dlatego wie, jak dbać o mamusię. ważne, że ona przybiera ;-)

witam,
Agnes, gratuluję Lenki :-)

kaaasiulka, pytałaś o moje panienki - jest troszkę lepiej, ale jeszcze cały czas nerwowo... niby się uśmiecha Nika do Juli a za chwilę z taką złością ją odpycha od siebie... albo z zaciśniętymi ustami za rączkę złapie... no i na pytanie czy ją lubi, mówi NIE :baffled:
co do przeprowadzki - to kupiliśmy mały domek w Przyłękach i w sobotę nadejdzie godzina W - przeprowadzamy się... nie wiem, jak ja to wszystko spakuję z Julą wiszącą na mnie :sorry2:

Ola, ale Nika wyjątkowo ciężko przechodzi zazdrość z powodu pojawienia się siostry na świecie :-( Przykra musi to być dla Was sytuacja, ale cóż, trzeba przeczekać, nie ma wyjścia.

Dziewczyny, chciałam Was zapytać, o której się spotykamy 2 września na Akademię Zdrowego Rozwoju Pampersa? Fajnie by było ustalić jakąś konkretną godzinę. Mi w sumie jest obojętnie, więc się dostosuję. A Wy jaką godzinę proponujecie?

Witam wszytskie Bydgoszczanki :-)
Właśnie zalogowałam się na forum. Jestem w 21 tyg ciąży :-) Już się dowiedziałam, że będe miała synka :-) Nie mogę się go doczekać ;-)

hej
witamy nową bydgoszczankę na forum:tak::-)
Kasiad ja jak dotrwam do 2 września to też jest mi obojętna godzina, bo moje dziecię nie śpi w dzień, najlepiej to chyba zaraz po otwarciu albo popołudniu kiedy nie będzie tłumów

Witam nowa Bydgoszczanke :-)

Ja juz wiem ze 2 wrzesnia nie bede mogla sie z Wami spotkać :-( poniewaz wyjezdzam nad morze w sobote i wracam w czwartek ;-)....musze czekac na kolejne spotkanko !

Agnes,rowniez gratuluje malej laseczki :-):-):-)

.....u nas po staremu czyli wszystko oki...bylam rano na szczepieniu i tak to przezywalam ze beda mlodego kuc ze normalnie spac w nocy nie moglam,tak ja juz mam-slabe serducho jesli chodzi o dzieciaczki :-:)no::confused: a doktorka mi na to ze mam isc do domu i przyjsc za dwa tygodnie bo mlody jeszcze za maly :baffled: ...ale byla radosc wielka :tak:....wiec teraz mam jeszcze dwa tyg na nastawienie sie poraz kolejny na szczepienie :rofl2:......

Pozdrawiam

reklama
heloł

własnie kaaasiulka, chyba teraz te szczepienia są trochę opóźnione, siora mi niedawno mówiła ...
a tak w ogóle to sie witam...
mam jakąś deprechę przedporodową spowodowaną ta okropną pogodą... głowy z domu nie wystawiam a i tak sie mecze... niby jeszcze dwa dni i ma byc lepiej... oby!!!

miki dzis cos jest podejrzany, ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe... na pewno idzie kolejną piątka ale daje jej jeszcze tydzeiń do przerżnięcia z jednej strony... reki sobie do budzi nie da włozyc, od razu jest afera...
własnie dokładniej zajrzałam w paszcze i mam do Was pytanie: młody ma białą krostę na języku - nie wiecie co to mzoe byc? nie wiem czy ma ich więcej bo nie da sobie zajrzec...

Do góry