reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

agnes - dopiero teraz sie cofnełam w postach... nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze bedziesz miała smerfetke... az sie popłakałam!!! :happy: ogromne gratulacje!!!

uwierz, że ja też płakałam. nawet wczoraj jak wyszłam ze sklepu z różowymi piżamkami łzy mi płynęły :rofl2::happy: to miał być element zaskoczenia dla dziadków, bo teściowa była święcie przekonana, że tam chłopek siedzi :tak: bo ona ma dwóch synów hihhi

Dzięki Dziewczynki !

reklama
Arabella,

co do trzeciej ciąży i przyrostu wagi nie pytałam :-) nie będę raczej testować na sobie hihi
a co do tego spania,to po prostu mieliśmy fuksa :rofl2: dziś o 5 rano musiałam go zabrać do nas do łóżka, bo czuł się chłopak już wyspany, godzinę się z nim męczyłam (gadał cały czas a ja go ignorowałam ;) ) aż w końcu oboje zasnęliśmy i tak cała rodzina spała do 9:30 :-p

Przy każdej kolejnej ciąży przybierałam mniej niż przy poprzedniej. Najmniej było przy Nikodemie bo nawet chudłam zamiast tyć ale to chyba ze względu na cukrzyce ciążową :)

Ja znikam na trzy dni. Jedziemy cała rodzinka do Krówki Leśnej. Trzymajcie się!

Hej,

my też znikamy do końca tygodnia, znów jedziemy do moich Rodziców :-) tym razem nie biorę laptopa ze sobą :-p bo i tak nie miałam siły się w niego gapić :rofl2:

buziaki

PS ja nie wiem czy wagę mam popsutą ale pokazuje wciąż tak samo, że przybrałam 600 g jak ważę się rano przed śniadankiem :-D:tak: może moja córka chce być modelką i dlatego wie, jak dbać o mamusię. ważne, że ona przybiera ;-)

witam,
Agnes, gratuluję Lenki :-)

kaaasiulka, pytałaś o moje panienki - jest troszkę lepiej, ale jeszcze cały czas nerwowo... niby się uśmiecha Nika do Juli a za chwilę z taką złością ją odpycha od siebie... albo z zaciśniętymi ustami za rączkę złapie... no i na pytanie czy ją lubi, mówi NIE :baffled:
co do przeprowadzki - to kupiliśmy mały domek w Przyłękach i w sobotę nadejdzie godzina W - przeprowadzamy się... nie wiem, jak ja to wszystko spakuję z Julą wiszącą na mnie :sorry2:

Ola, ale Nika wyjątkowo ciężko przechodzi zazdrość z powodu pojawienia się siostry na świecie :-( Przykra musi to być dla Was sytuacja, ale cóż, trzeba przeczekać, nie ma wyjścia.

Dziewczyny, chciałam Was zapytać, o której się spotykamy 2 września na Akademię Zdrowego Rozwoju Pampersa? Fajnie by było ustalić jakąś konkretną godzinę. Mi w sumie jest obojętnie, więc się dostosuję. A Wy jaką godzinę proponujecie?

Witam wszytskie Bydgoszczanki :-)
Właśnie zalogowałam się na forum. Jestem w 21 tyg ciąży :-) Już się dowiedziałam, że będe miała synka :-) Nie mogę się go doczekać ;-)

hej
witamy nową bydgoszczankę na forum:tak::-)
Kasiad ja jak dotrwam do 2 września to też jest mi obojętna godzina, bo moje dziecię nie śpi w dzień, najlepiej to chyba zaraz po otwarciu albo popołudniu kiedy nie będzie tłumów

Witam nowa Bydgoszczanke :-)

Ja juz wiem ze 2 wrzesnia nie bede mogla sie z Wami spotkać :-( poniewaz wyjezdzam nad morze w sobote i wracam w czwartek ;-)....musze czekac na kolejne spotkanko !

Agnes,rowniez gratuluje malej laseczki :-):-):-)

.....u nas po staremu czyli wszystko oki...bylam rano na szczepieniu i tak to przezywalam ze beda mlodego kuc ze normalnie spac w nocy nie moglam,tak ja juz mam-slabe serducho jesli chodzi o dzieciaczki :-:)no::confused: a doktorka mi na to ze mam isc do domu i przyjsc za dwa tygodnie bo mlody jeszcze za maly :baffled: ...ale byla radosc wielka :tak:....wiec teraz mam jeszcze dwa tyg na nastawienie sie poraz kolejny na szczepienie :rofl2:......

Pozdrawiam

reklama
heloł

własnie kaaasiulka, chyba teraz te szczepienia są trochę opóźnione, siora mi niedawno mówiła ...
a tak w ogóle to sie witam...
mam jakąś deprechę przedporodową spowodowaną ta okropną pogodą... głowy z domu nie wystawiam a i tak sie mecze... niby jeszcze dwa dni i ma byc lepiej... oby!!!

miki dzis cos jest podejrzany, ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe... na pewno idzie kolejną piątka ale daje jej jeszcze tydzeiń do przerżnięcia z jednej strony... reki sobie do budzi nie da włozyc, od razu jest afera...
własnie dokładniej zajrzałam w paszcze i mam do Was pytanie: młody ma białą krostę na języku - nie wiecie co to mzoe byc? nie wiem czy ma ich więcej bo nie da sobie zajrzec...

Do góry