reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

no przez ramie mi es zajrzal i rzucil jakie filmy ma student??? heheheh
no my ogladamy wszystkie filmy, sami sciagamy z sieci na potege, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii

do tego tematu jeszcze wroce ;D
natalya- no pare nazwisk mi jest zanych nawet bardzo ;D a wiesz ze sitarek to byl dyrem jeszcze z amojej mamy (tzn. jak ona byla uczennica ;D), no konarski jest hymm, specyficzny chyba ze sie zmienil ale nei sadze ten typ tak ma, ja mialam z nimostre spiecia, bo mialam odmienne zdanie na rozne tematy niz on, dzis bym nazwala to jak on traktowal dziewczyny na w-fie jako molestowanie i mobing psychiczny :mad: :mad: :mad: :mad: , miedzy nami powaznie bylo, wylatywalam z sami gim. trzaskaja drzwiami :mad: tak mnie wkurzal
o ale nie bede sie nad tym rozwodzic jak sie spotakmy to wtedy pogadamy :D
a mieszkalam na solskiego, tam mieszka moja babcia caly czas i jestem tam czesto, na nowodworskiej kupe moich kolezanek mieszkalo i mieszka nadal :D

reklama
Olji jak student wróci do akademika to poproszę go o listę hitów ;) Ma również pościągane różne seriale.

asioczek - oooooooooooo a moze ma miasteczko twin peaks, albo strefa zero????
le pustki, spicie jeszcze????

a aldik i daga tu nie zagladaja czemu??????

Witajcie ;D
Ja nie śpię, ale moje przumulenie jest okrutnie wielkie! Wystarczy spojrzeć przez okno, jaka syfiasta pogoda.. ::)

Cześć :)

Olji - zaglądam, zaglądam, tylko jakoś takos weny twórczej do pisania nie mam. Agusia urządza sobie pogaduchy w nocy i niewyspana chodzę.... Oj, ja tez lubię filmy oglądać baaaardzo..... ostatnio mam ochote na powtórkę z Bourne'a z Matem Damonem

Asioczek - zdecydowanie lepiej Ci w tej fryzurce (akording tu mi  ;)) A mężuś się da przeprosić... oni (mężowie) tak to lubią.....

Olji, Natalya - ja mieszkałam na Czackiego (z rodzicami) i chodziłam do SP 11 i 30. A wcześniej na Okolu do 10.A później LO nr 3 :)

Mel - Twoja mamusia bardzo bliziutko mnie mieszka :) Jedną ulicę dalej :)

Pisałyście o kremach. Ja używam CLINIC antygravity mask, a do codziennego użytku caviar line Juillet Essayer i bardzo sobie chwalę.....

Aaaa.... no i jeszcze latka... więc u mnie 34  :p Ale zawsze się pocieszam, że i tak nigdy nie będę taka "stara" jak mojego A. bratowa  ;D

A w przyszłym roku będziemy mieć 10 "oficjalną" rocznicę. Bo wcześniej mieszkaliśmy razem bez "papierka" i tez mi było dobrze... ach.... Mam nadzieję, że uczcimy to wyjątkowo :)

Witam i pozdrawiam nowe mamusie :)

olji pisze:
asioczek - oooooooooooo a moze ma miasteczko twin peaks,
ja tez chce twin peaks!!!! kurcze mielismy pozyczone i to byl takie pakiet pare dvd...ogladamy, ogladamy i ostatnia plyta konczyla sie na tym jak zastrzelili tego agenta....i od tej pory nigdzie nie moge znalesc dalszych czesci!!!!!

witanko mamuski :)
JJ tak jestem rocznik 76 chodzilam do 8 a :) fajna klasa w tej klasie poznalam mojego meza, moze mamy wspolnych znajomych, na spotkaniu Twoja twarz wydawala mi sie znajoma i teraz juz wiem skad. ;)
Ogladac filmy tez uwielbiam kiedys bylam wiekszym filmowcem ale teraz jakos brak czasu.

Witajcie!

Asia-nr dla Ciebie-507068984-p.Violetta-nazwisko przy okazji-możesz się z nią umówić na spotkanie w szpitalu bez zobowiazań-też tak zrobiłam i zobaczysz czy Tobie pasuje-przy okazji pokaże Wam porodówkę-mi też wstępnie trzymała pokój,bo zdaża się,ze jest tłum-u mnie tak było!

Mkk-mam prosbe gdzie są nasze wrześniówki,bo ja jakaś ciemna jestem i nie mogę znależć!?

My po wizycie u drmatologa-mamy b.wrażliwe dziecko i zacznie się zabawa z wprowadzaniem jedzonka-bo to jest niby powodem róznych wysypek-wszystko trzeba samemu robić:-(Próba z persilem sensitive też nie udana-mała cała wysypana-muszę wrócic do Loveli!
Witam nową mamusię!
A czy na spotkanku umawiałyście się może na basen czy grotę-czy zostawiłyście to na lepszą pogodę???
Asia-ten pakiet w Sopocie-marzenie-tylko ta cena....

Miłego dnia wszystkim!

aldik- witaj w klubie, ja nei wiem o co chodzi matysi, zachowuje sie co najmniej dziwnie, budzi sie okolo 2-4 i bawi sie przez godzine dwie u nas w lozku oczywiscie, i potem juz nei chce wracac do lozeczka, i spi przytulon a do mnei lub do es, i jak tylko ja sie odsunie to wrzask straszny, juz 4 noce takei byly. ja chce spac w lozku bez niej!!!!!!!!
nei wiem co jej sie stalo
zeby jej ida nastepne, moze to dlatego, hymmm juz sama nie wiem

aa, ten serial to nei strefa zero tylko strefa mroku

aaa, natalya - a cio ty studiujesz,bo wspominala sze studiujesz,nie?

reklama
GeHa pisze:
Witajcie ;D
Ja nie śpię, ale moje przumulenie jest okrutnie wielkie! Wystarczy spojrzeć przez okno, jaka syfiasta pogoda.. ::)

nooo pogoda fuuj

ale ja się czyms strułam :p zjadłam wczoraj 6 bananów :p :p :p :p :p
3 surowe i 3 w cieście bleeeeee ale mi jest źle :p :p :p :p

Do góry