reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

mel - a mozesz mi dac na privie numerek do tej pani joli ;-) moze w koncu tez sie u umowie bo ja jak ta sujka si ewybieram

a co do ciazy i masazy to mzoena, i sa nawet specjalne, i fajnie, ja w ciazy poznalam wlasnie uroki masazy i akupunktury - z przyczyn zdrowotnych rewelka

wlasnie moje dziecko, zjadlo sobei na sucho troche platkow sniadaniowych ;D cini mini (moje ulubione bedziemy sie o nie bily kiedys ) i patrze a ona siega ze stolu kubeczek - pije , a teraz odstawila z powrotem - no rewelka tak asamoobsluga

hello violka- pokaz nam julke ;D

co do opiekunek to tez mnei nei dlugo czeka szukanie, chyba ze babci ajakos pogodzi opieke nad dwojka wnuczat, ale nei sadze, bo jedno mieszka w osielsku :p

reklama
Olji zaczyna się od bitwy o płatki a później dojdzie walka o ciuchy i kosmetyki. Pamiętam, że zawsze uwielbiałam przymierzać ciuchy mamy i jej buty :)
A taka samodzielność cieszy, tylko gorzej jak będzie sięgała nie po to co trzeba :)

;)Hello!

Melduje sie laseczki,w koncu jestem!
Ale sie dzisiaj nabiegalam,o staniu w kolejkach nie wspomne,ale na szczescie wszystko udalo mi sie załatwic!!!

Mel,jesli chodzi o psychoterapeute dla mojego meza,to rzeczywiscie ostatnio mam "jakies trzaski" i bardzo na mnie
narzeka,chyba rzeczywiscie ostatnio jestem nieznosna :p

Dziecko moje postanowiło ze zostanie w tym roku Batmanem,czyli juz wiem jakiego stroju szukamy!

pati - no jak zobaczysz batman-begining to bedziesz wiedziec jak wykonac samodzielnei stroj batmana, swoja droga barzdo mi sie podobal filmik ;D
co do stoju to trzeba zamowic bagatela 10000 plastikowych nakladek na twarz, dlaczego tyle, ?? zeby sie w fabryce nei domyslili ze to dla batmana ;D

;D ;D ;D ;)

Kusiło mnie, zeby obciąc sobie grzywke i w ogole mocno wycienowac włoski,moj fryzjer chcial dzisiaj zrobic asymetrie na mej głowie ale ostatecznie na farbie i podcieciu sie skonczyło-a teraz troche załuję...........oh,te moje wieczne dylematy.........wykoncze sie!!!!! :p

Pati dzisiaj widziałam wypożyczalnię strojów w Hipernowej - może tam będą mieli strój Batmana.

Ja właśnie też wróciłam od fryzjera ... Mąż się do mnie nie odzywa, bo jak stwierdził miałam iść tylko włosy wyrównać a nie pozbyć się ich całkowicie :)
W sobotę odzyskam nasz aparat to pstryknę kilka fotek. Kusiło mnie, żeby zupełnie sobie włosy zgolić tak na 0,5 cm ale najpierw muszę kilka kg zgubić.

reklama
asioczek,w hypernovej niestety batmanów nie maja,ale napewno są Tesco takze proiblem rozwiązany!
Koniecznie popstrykaj kilka fotek,uwielbiam oglądac zdjecia!!!

Do góry