reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Wronka, dopiero teraz zauważyłam ze Twoja córcia, urodziła sie tego samego dnia i miesiaca co Samuelito
Tylko on pięć latek wczesniej :laugh: ;)

reklama
Rano tak szybko pisalam ze zapomnialam powitac GeHe a wiec male sprostowanko witam serdecznie  :)
Asioczek taki sam sweterk kupilam Iguni w listopadzie fajny jest bo mieciutki wtedy te sweterki byly we wszystkich rozmiarach. A ceny w Wojciku faktycznie zabijaja ale czasem nie mozna sie oprzec. ;)
Z tym spaniem macie przerabane ja odpukac nie mam jak na razie  takich problemow moje dzieciatko spi rewelacyjnie do rana  za to spac chodzi pozno, a w ciagu dnia sypia bardzo malo woli raczkowanie i zabawe na podlodze.

My dzisiaj po szczepieniu. Waga 6600 a długość uwaga... 66cm. Może wasze maluszki były w tym okresie większe ale ja pisze "uwaga" bo od ostatniego szczepienia urósł 6 cm przez 6 tygodni. To chyba sporo ???

Co do nocek to ostatnio mamy cześciej pobudki na karmienie jakoś tak się poprzestawiało. Po którymś z kolei tak ok. 3-4 godziny po odłożeniu do łóżeczka zamiast spania jest rozbrajający usmiech. No i gadanko - ale synuś na tyle wporzo, że ja się kłade do łóżka i nie gasze lampki, a on gada do szlaczków na scianie i tak z jednym okiem otwartym czuwam aż się zmęczy i sam usnie.

Aśka sweterek sliczny.

Co to ja jeszcze chciałam.... eee nie pamietam.

Wronka.....za dwa dni na moim suwaczku tez bedzie 5 lat i 7 miesięcy,bo póki co,to do ósmego stycznia jest 6.......
.............a zresztą czy to wazne,tak czy siak moj syn rowniez jest 8.06 ;) :laugh:

Pati26 pisze:
Wronak.....za dwa dni na moim suwaczku tez bedzie 5 lat i 7 miesięcy,bo póki co jest 6 ;)

aha kumam...on poprostu nie pokazuje tygodni...ani dni.....Dżizes...ale ze mnie kretynka.....no to chyba ze zmęczenia.... ::)

reklama
Do góry