reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Zakładałam się z mężem, że nasz leniuszek nie przejdzie roczku a tu taka niespodzianka. Mąż się teraz śmieje, że on bardziej wierzył w Nikodema niż ja.
A ten mój mały niecierpliwiec jak tylko poczuje się pewnie i uda mu się przejść troszkę dalej to od razu próbuje przyspieszyć. kołysze się przy tym na boki i chwieje, któraś z nas od razu za nim próbując go asekurować. Dla obserwatora to musi komicznie wyglądać :D

Ledwo się pogoda zrobiła a tu znowu deszcze zapowiadają - a moja Ewka jutro na obóz jedzie.

witam się po wakacjach:-D

buziaki dla małego chodzika, gratulacje, dzielny chłopak uwinał się przed roczkiem:tak:,

a nasze wakacje bardzo udane, mielismy jeden deszczowy dzień, który przeznaczylismy na leniuchowanie, które nie podobało się Piotrkowi:-D, zjeździlismy wózkiem dostępne dolinki, jeździlismy bryczką, kolejką, spacerowalismy, no i wrócilismy do domku;-)

Madziara, gratulacje dla Nikodema :tak:teraz to dopiero będziesz musiała mieć oczy dookoła głowy:-)
Ignaś właśnie trenuje wchodzenie i schodzenie ze schodka bez trzymanki:szok: raz mu się udało i teraz powtarza, ale na 6 prób ze 3 kończą się upadkiem:baffled:. Teraz to wystarczy mu otworzyć drzwi i leeeeeeeeeeeeeci, wcześniej bał się tego schodka przed drzwiami
Ja mam od dziś zasłużony urlop:happy: 2 tygodnie laby, w piątek jedziemy do moich rodziców w bieszczady ( na tydzień tylko:-()a potem na początek września planujemy mały remont, Ignaś już pójdzie do żłobka, więc będzie trochę czasu:-)

Witajcie dziewczyny!Pozdrawiam:-) Często to ja juz tu nie zaglądam:sorry2: No, ale mam pytanko drogie kobitki:tak:Mam dwu latke i problem czy jest jakaś placówka w Bydgoszczy, która przyjmuje dzieci w tym wieku. No mam na myśli przedszkola.Bo do żłobka to wogóle nie mam szans:no:

Kasiu z tego co wiem to w tej chwili niektóre przedszkola przyjmują dwulatki jeśli sa już samodzielne, ale zapisy sa przeważnie w kwietniu więc pewnie tez może byc problem z miejscami. ja ci proponuje podzwonić po przedszkolach niepublicznych bo tam jest zdecydowanie lepsza opieka niż w publicznych. Najwyżej wpiszą cię na listę rezerwową i będziesz czekać na wolne miejsce.

Soppana udanych wakacji a jak wrócisz to daj znać bo chciałabym się z tobą spotkac :)

hej
mnie znowu długo nie było:zawstydzona/y:
mały mi się rozbiegał (na czterech) i mam pełne ręce roboty
wakacje spędziliśmy uroczo, góry i 2 x morze :tak:, super i nawet pogoda dopisała

od 1 września Majka idzie do nowo otwartego przedszkola Iguś na Koronowskiej :tak:, zobaczymy jak sobie poradzi :tak:, mam nadzieję że dobrze

Dawidkowi idzie ząb za zębem i jest nie do zniesienia :dry:

u mnie narazie tyle
położę małego, obudzę starszą, poczytam i jeszcze wpadnę :-)

Hej Aniu a brak mnie teraz na BB Bydgoskim bo zaczęłam pracować i nie zawsze mam czas zajrzeć tu do was.
Ale pamiętam że mam u Cibie zaległe zaproszenie na Herbatkę i Ciacho he he.
Może jak kiedyś będe na Okolu to się spotkamy na małe ploteczki.
Bo obecnie mieszkam w Fordonie z siostrą bo tu pracuje i mam bliżej do pracy.
zaproszenie ciągle aktualne :tak:, daj tylko znać chwilę wcześniej

No hej dziewczynki co tu ostatnio taka cisza?:szok:Wakacji juz prawie koniec i tak smutno sie troszke robi,ale mam na dzieje ,ze pogoda bedzie ładna jeszcze dlugo:-)Moja Julka ostatnio miala wypadek ,wyladowala buzka na chodniku:szok:Cala jedna strone ma w wielkim strupie:szok:Krew tak mocno nie leciala ,i prawie nie plakala ale strasznie to wszystko wygladalo:tak:a wszystko przez to ze ona nie umie chodzic pomalu tylko ciagle biegiem:tak:musze zakladac jej te szelki to mi nie bedzie uciekala.Ostatnio moje dziecko je tylko jajka z niespodzianka,jak tylko wchodzimy do sklepu to wola"jajo,jajo",a tak to ma slaby apetycik:tak:musze ograniczyc jej te slodycze:tak:POZDRAWIAM;-)

My wczoraj imprezowaliśmy - roczek Nikodema :) Było kameralnie i spokojnie. Mały świeczki nie chciał zdmuchnąć, tylko chwycić do reki. Wybrał kieliszek, co dziadek skomentował, ze się wnuki dobrały (drugi chłopiec w rodzinie tez wybrał kieliszek) i będą razem imprezować jak podrosną :D

Poza tym zapisałam Monikę do normalnego przedszkola. Trochę mi żal zajęć w Pałacu ale przez to całe zamieszanie z wcześniejszym pójściem dzieci do szkoły to myślę, że chyba lepiej będzie dla niej jak pochodzi do normalnego przedszkola na cały dzień. Przedszkole jest bardzo kolorowe i Monika nie może się już doczekać pierwszego dnia :)

reklama
Do góry