reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Zakładałam się z mężem, że nasz leniuszek nie przejdzie roczku a tu taka niespodzianka. Mąż się teraz śmieje, że on bardziej wierzył w Nikodema niż ja.
A ten mój mały niecierpliwiec jak tylko poczuje się pewnie i uda mu się przejść troszkę dalej to od razu próbuje przyspieszyć. kołysze się przy tym na boki i chwieje, któraś z nas od razu za nim próbując go asekurować. Dla obserwatora to musi komicznie wyglądać :D

Ledwo się pogoda zrobiła a tu znowu deszcze zapowiadają - a moja Ewka jutro na obóz jedzie.

witam się po wakacjach:-D

buziaki dla małego chodzika, gratulacje, dzielny chłopak uwinał się przed roczkiem:tak:,

a nasze wakacje bardzo udane, mielismy jeden deszczowy dzień, który przeznaczylismy na leniuchowanie, które nie podobało się Piotrkowi:-D, zjeździlismy wózkiem dostępne dolinki, jeździlismy bryczką, kolejką, spacerowalismy, no i wrócilismy do domku;-)

Madziara, gratulacje dla Nikodema :tak:teraz to dopiero będziesz musiała mieć oczy dookoła głowy:-)
Ignaś właśnie trenuje wchodzenie i schodzenie ze schodka bez trzymanki:szok: raz mu się udało i teraz powtarza, ale na 6 prób ze 3 kończą się upadkiem:baffled:. Teraz to wystarczy mu otworzyć drzwi i leeeeeeeeeeeeeci, wcześniej bał się tego schodka przed drzwiami
Ja mam od dziś zasłużony urlop:happy: 2 tygodnie laby, w piątek jedziemy do moich rodziców w bieszczady ( na tydzień tylko:-()a potem na początek września planujemy mały remont, Ignaś już pójdzie do żłobka, więc będzie trochę czasu:-)

Witajcie dziewczyny!Pozdrawiam:-) Często to ja juz tu nie zaglądam:sorry2: No, ale mam pytanko drogie kobitki:tak:Mam dwu latke i problem czy jest jakaś placówka w Bydgoszczy, która przyjmuje dzieci w tym wieku. No mam na myśli przedszkola.Bo do żłobka to wogóle nie mam szans:no:

Kasiu z tego co wiem to w tej chwili niektóre przedszkola przyjmują dwulatki jeśli sa już samodzielne, ale zapisy sa przeważnie w kwietniu więc pewnie tez może byc problem z miejscami. ja ci proponuje podzwonić po przedszkolach niepublicznych bo tam jest zdecydowanie lepsza opieka niż w publicznych. Najwyżej wpiszą cię na listę rezerwową i będziesz czekać na wolne miejsce.

Soppana udanych wakacji a jak wrócisz to daj znać bo chciałabym się z tobą spotkac :)

hej
mnie znowu długo nie było:zawstydzona/y:
mały mi się rozbiegał (na czterech) i mam pełne ręce roboty
wakacje spędziliśmy uroczo, góry i 2 x morze :tak:, super i nawet pogoda dopisała

od 1 września Majka idzie do nowo otwartego przedszkola Iguś na Koronowskiej :tak:, zobaczymy jak sobie poradzi :tak:, mam nadzieję że dobrze

Dawidkowi idzie ząb za zębem i jest nie do zniesienia :dry:

u mnie narazie tyle
położę małego, obudzę starszą, poczytam i jeszcze wpadnę :-)

Hej Aniu a brak mnie teraz na BB Bydgoskim bo zaczęłam pracować i nie zawsze mam czas zajrzeć tu do was.
Ale pamiętam że mam u Cibie zaległe zaproszenie na Herbatkę i Ciacho he he.
Może jak kiedyś będe na Okolu to się spotkamy na małe ploteczki.
Bo obecnie mieszkam w Fordonie z siostrą bo tu pracuje i mam bliżej do pracy.
zaproszenie ciągle aktualne :tak:, daj tylko znać chwilę wcześniej

No hej dziewczynki co tu ostatnio taka cisza?:szok:Wakacji juz prawie koniec i tak smutno sie troszke robi,ale mam na dzieje ,ze pogoda bedzie ładna jeszcze dlugo:-)Moja Julka ostatnio miala wypadek ,wyladowala buzka na chodniku:szok:Cala jedna strone ma w wielkim strupie:szok:Krew tak mocno nie leciala ,i prawie nie plakala ale strasznie to wszystko wygladalo:tak:a wszystko przez to ze ona nie umie chodzic pomalu tylko ciagle biegiem:tak:musze zakladac jej te szelki to mi nie bedzie uciekala.Ostatnio moje dziecko je tylko jajka z niespodzianka,jak tylko wchodzimy do sklepu to wola"jajo,jajo",a tak to ma slaby apetycik:tak:musze ograniczyc jej te slodycze:tak:POZDRAWIAM;-)

My wczoraj imprezowaliśmy - roczek Nikodema :) Było kameralnie i spokojnie. Mały świeczki nie chciał zdmuchnąć, tylko chwycić do reki. Wybrał kieliszek, co dziadek skomentował, ze się wnuki dobrały (drugi chłopiec w rodzinie tez wybrał kieliszek) i będą razem imprezować jak podrosną :D

Poza tym zapisałam Monikę do normalnego przedszkola. Trochę mi żal zajęć w Pałacu ale przez to całe zamieszanie z wcześniejszym pójściem dzieci do szkoły to myślę, że chyba lepiej będzie dla niej jak pochodzi do normalnego przedszkola na cały dzień. Przedszkole jest bardzo kolorowe i Monika nie może się już doczekać pierwszego dnia :)

reklama
Do góry