reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Biedne maleństwa. Jak widać wirusy nawet przez neta przechodzą.....:wściekła/y:

Fran nie brał niczego do buzi. Tu miałam luz :cool2:. Potem jak juz był starszy ok. 1,5 roku to wsadzał do buzi kamienie np. w piaskownicy :baffled: albo coś w domu i wołał: mama.... i jak się spojrzałam to do buzi i w nogi. Ale 1-2 miesiące i wyrósł z tego pajacowania :tak:.

reklama
witam,

wczoraj zauważyłam, że u nas na placu zabaw za kściołem pojawiły się nowe hustawki i domki dla dzieci, jeszcze nie są zamontowane, na razie stoją ofoliowane, a tu taka pogoda, że raczej nie pójdziemy na dwór, bo mi małego porwie:szok::-D

ja tylko na sekundke dzis

Agnes - wszystkiego naj z okazji rocznicy!
własnie sobie przypomniałam ze my razem obchodzimy ;p :-):-D

O! To Wy jednego dnia ślubowałyście!
Wobec tego Renifer i Agnes,
Życzę Wam jeszcze wielu wspólnych lat
w szczęściu i miłości
z okazji 2 rocznicy ślubu

Renifer i Agnes wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Jakie wy młode mężatki jesteście :) Nam w tym roku (i to niedawno) stuknęło 12 lat.

ja tylko na sekundke dzis

Agnes - wszystkiego naj z okazji rocznicy!
własnie sobie przypomniałam ze my razem obchodzimy ;p :-):-D

O! To Wy jednego dnia ślubowałyście!
Wobec tego Renifer i Agnes,
Życzę Wam jeszcze wielu wspólnych lat
w szczęściu i miłości
z okazji 2 rocznicy ślubu

Renifer,

wzajemnie,

Dzięki dziewczyny.

U nas w zasadzie żadnych ochodów, bo mąż wrócił po pracy i od razu do łóżka się kładł ( beze mnie rzecz jasna hihi ) , zakatarzony i osłabiony. Śpi od tej pory.
Za to mój syn go dzielnie zastępuje i nie chce za nic usnąć, a ja ledwie na oczy patrzę. Nie wiem co mu się dzisiaj stało.

Dobrej nocy.

Dzięki Kasiad :)

Mój mały już śpi - udało mi się go nawet uśpić w łóżeczku - zobaczymy tylko jak będzie spał w nocy. W ogóle to ma uczulenie na mamę siedzącą przy kompie. Jak siedzę blisko niego to potrafi się ładnie bawić jak tylko usiądę do kompa to podchodzi do mnie, bierze mnie za rękę i mam z nim chodzić.

reklama
Dzięki Kasiad :)

Mój mały już śpi - udało mi się go nawet uśpić w łóżeczku - zobaczymy tylko jak będzie spał w nocy. W ogóle to ma uczulenie na mamę siedzącą przy kompie. Jak siedzę blisko niego to potrafi się ładnie bawić jak tylko usiądę do kompa to podchodzi do mnie, bierze mnie za rękę i mam z nim chodzić.
u mnie jest jeszcze gorzej, jak siadam przy kompie to Ignaś od razu na kolana i nie pozwala mi nawet dotknąć myszki, jak kładę rękę to mi ją zdejmuje:-) możemy tylko patrzeć na tapetę (oczywiście na niej Ignaś;-))
Agnes i Renifer serdeczne życzenia z okazji rocznicy:happy:
ja to dopiero mam staż małżeński:-)

Do góry