reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hey
co do spotkania to ja bardzo chętnie... najlepiej ustalmy jak najszybciej date! niech każda zainteresowana napisze w jakich dniach jej pasuje i w jakich godzinach a potem wybierzemy jakis odpowiedni dzień...

mi nie pasuja dwa najblizsze weekendy: w ten jedziemy do darłówka na zlot pojazdów militarnych a za 1,5 tyg do kuzyna... w tygodniu jestem dostepna... wolałabym w godzinach do 14-ej albo i jeszcze wczesniej, ale jesli mamy pracujące chcą tez byc na spotkaniu to sie dostosuje... miejsce obojętnie jakie, miło by było gdyby to nie był jakis odległy fordon ;)

wczoraj próbowałam małego na noc wrzucic do łóżeczka i szczerze mówiąc nei wiem ile w nim spał... troche na pewno, ale film mi sie urwał i nie wiem w końcu jakim cudem znalazł sie w naszym łóżku... stwierdziłąm ze nocne karmienia moze wyeliminuje spiąc oddzielnie - mały nie bedzie mnie czuł i moze bedzie spał grzecznie, ale jak narazie dupa!!! :eek::eek: wieczorny kleik w ilosci 60 ml wypił ze smakiem, dzis dam mu z 80 ml, powoli bede zwiększac... kaszki na noc u nas sie niestety nei sprawdziły, mikus spał bardzo niespokojnie, były chyba za ciężkie... dlatego teraz jest kaszka na śniadanie - juz w ilosci 140 ml a na noc lżejszy kleik... w ogóle to bedą dwie potrawy na modyfikowanym ;)))) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:bebilon pepti mu smakuje i narazie jeszcze nie ma zadnej wysypki, choc miesiac temu po tym mleku była... nutra mimo usilnych prób nie przeszło, mały sie broni rekoma i nogami... w sumie mu sie nei dziwie... :blink::tak:

Aniu - zdrówka!

reklama
Aniu trzymaj się!

Jesli chodzi o spotkanko to poza poniedziałkiem i wtorkiem pasuje mi każdy dzień. Godziny najlepiej między 10:30-13:00 i potem po 16-tej.

Ania,

Niestety faceci czasem tak mają, mój chwilowo jest na terapii tęsknotowej :-) bo jesteśmy na urlopie bez niego, niestety :-( ale skoro tak wyszło to nie zaszkodzi a raczej umocni :-)

Renifer,

no tak, ja z dalekiego fordonu to nie dam rady w ciągu tygodnia, jakby co to ja piszę się na weekend :tak:ten odpada, bo bedziemy sie rozpakowywac i cieszyc sie powrotem do swoich kątów.

U nas dzisiaj deszczowo i burzowo. Iguś uskutecznia swoje chodzenie. W zasadzie to prawie biegał wczoraj. Także swoje pierwsze urodziny to przejdzie zdecydowanie pewnym krokiem, bo narazie to często wspierać się chce mamusiną ręką a czasami pędzi bez zastanowienia. Tutaj w sanatorium jest najmłodszym w historii kuracjuszem i wszyscy się zachwycają hehe a jak wchodzi z babcią na stołówkę, bo ja mam prędzej posiłek, to aż się rwie do jedzenia i wcina chlebek z chudą wędlinką ... szok... chyba górskie powietrze wzmaga u niego jeszcze bardziej apetyt :rofl2:
dzisiaj byliśmy w parku norweskim, jutro też tam pójdziemy bo jest ekstra plac zabaw :happy:

trzymajcie się Bydgoszczanki :tak:

hey

wczoraj próbowałam małego na noc wrzucic do łóżeczka i szczerze mówiąc nei wiem ile w nim spał... troche na pewno, ale film mi sie urwał i nie wiem w końcu jakim cudem znalazł sie w naszym łóżku... stwierdziłąm ze nocne karmienia moze wyeliminuje spiąc oddzielnie - mały nie bedzie mnie czuł i moze bedzie spał grzecznie, ale jak narazie dupa!!! :eek::eek: wieczorny kleik w ilosci 60 ml wypił ze smakiem, dzis dam mu z 80 ml, powoli bede zwiększac... kaszki na noc u nas sie niestety nei sprawdziły, mikus spał bardzo niespokojnie, były chyba za ciężkie... dlatego teraz jest kaszka na śniadanie - juz w ilosci 140 ml a na noc lżejszy kleik... w ogóle to bedą dwie potrawy na modyfikowanym ;)))) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:bebilon pepti mu smakuje i narazie jeszcze nie ma zadnej wysypki, choc miesiac temu po tym mleku była... nutra mimo usilnych prób nie przeszło, mały sie broni rekoma i nogami... w sumie mu sie nei dziwie... :blink::tak:

no to życzę konsekwencji w działaniu, u mnie separacja nocna była praktycznie od razu, chyba że zasypiałam przy karmieniu, a osobny pokoik od 3 mca. i dobrze poszło, ale wyczuwam problem ze smoczkiem ... :rofl2: w sumie bym chciała go odzwyczaić, ale on z kolei wszystko wtedy gryzie, włącznie z butami ... także nie wiem czy czekać jeszcze czy nie ... jak tam u was smoczkowe doświadczenia ? ;-)

hej,

Agnes, mój ma 14 mies i tez daje mu smoka właśnie z powodów o których piszesz, wolę już żeby cycał smoka, anizeli sznurówki od butów i niekoniecznie swoich:baffled: i ten wieczny slinotok:crazy:,

JJ, też podejrzewam, że mój typ tak ma, ale tłumaczę sobie, że jak wyjda ząbki, to mały będzie spał w nocy, a jak nie to uknuję kolejną teorię:-D,

Renifer, mam dwóch lekarzy pod reką, jeden z przychodni, a drugi taki w nagłych przypadkach - prywatny, przy nastepnej okazji poradzę sie tego drugiego, bo nie widział Piotrka juz 3 m-ce:tak:

Soppana, byłaś dzisiaj w Focusie, bo chyba widziałam Ignasia:tak:,

Aniu, faceci zawsze maja pod górę:baffled:

za spotkaniem chyba tez byłabym za, ale nie w tym tygodniu, bo mam u siebie moją małą kuzynkę na wakacjach, ani w następnym, bo nas nie ma:-(,

hey dziewczyny moje kochane byłam dziś w urzędzie wziąć wnioski o rodzinne i wiecie co sie dowiedziałam że teraz wcale nie trzeba nic składać do skarbówki i czekać na to zaświadczenie o zarobkach tyle czasu wszystko składa sie na miejscu tam gdzie rodzinne najpierw do budynku B pokój nr 12 tylko sie wypisuje takie gówienko i podaje swój nip i resztę a potem od razu złożyć wniosek ;-)

A ja i tak mam już zaświadczenie o dochodach, ale przejdę się do Urzędu Miasta i wezmę wnioski. Szybciej załatwię, szybciej będę mieć z tym spokój.

A ja i tak mam już zaświadczenie o dochodach, ale przejdę się do Urzędu Miasta i wezmę wnioski. Szybciej załatwię, szybciej będę mieć z tym spokój.
skoro masz już wnioski to jedziesz i składasz tak jak zawsze tylko teraz nie ma w ogóle ludzi bierzesz tylko swój dowód i peselki dzieci i wypisujesz wniosek przy tej babce ona ci powie co i gdzie masz wpisać i tyle po krzyku ale mówię ci lepiej jechać teraz póki takie pustki tam ;-)

reklama
Witam Bydgoszczanki:tak: nie było mnie trochę ale mielismy gości i musiałam im dotrzymywać towarzystwa, w związku z
tym kolejny weekend pracujący:crazy:
Tak, Ewelino, byliśmy wczoraj w focusie, odwiedzić starych znajomych w "erze". Ignaś wchodził do każdego sklepu, robił "śliczne oczy" i czekał na jakiś "prezent". nasze łupy to balonik, naklejki, breloczek i atrapa telefonu :-) Kupiliśmy "tylko kolorowankę w empiku, bo Igna ostatnio z zapałem rysuje, niestety kolorowanka poszła w kąt - woli gazety:confused:
Ignaś też się budzi w nocy, ale ja wiem że ma to związek podobnie jak u JJ z nocnym piciem:baffled: i teraz kiedy jest gorąco pije jeszcze więcej. wiem że to nie jest dobre, ale pracując nie mam siły wstawać i nosić go w nocy, a tak to wypije parę łyków i zasypia. Nie ma co zwalać na zęby, bo u nas było kilka miesięcy przerwy i też się budził. A smoczka nie chciał od urodzenia, więc choć jedno oduczanie mniej:-)
Co do spotkania ja też jestem za:tak: w lipcu mam trochę wolnego:tak:

Do góry