reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Jedni znad morza inni nad morze buu a my całe wakacje w domu. No działka w weekendy. Tegoroczny urlop poświęcony całkowicie przeprowadzce został.

Iza 3 bloki dalej się przenieśliśmy:-D. Bliżej do Arabelli będę mieć:-p

Od tygodnia prawie nie widuję starszaka:-D Rano przedszkole, potem koleżanka he he. Tak się polubili tutaj z sąsiadka, ze łażą do siebie(częściej Mateusz do Martynki) albo na dwór razem i wraca mi dziecko na noc do domu dopiero. Fajna ta mała taka bezpośrednia. Rocznikowo chyba rok młodsza. Fajnie tak, że w końcu zaczął wyłazić do rówieśników.

Witam
I po weekendzie.
Niedziela cała spędzona poza domem. W sobotę znajomi byli u nas. Także fajnie było.:tak::happy2:

Iza i właśnie w sumie to chyba było najgorsze. Bo normalnie to bierzesz samochód, ładujesz wszystko na raz, zawozisz(tu masz czas na odpoczynek) i rozładowujesz do nowego. A tutaj co mniejsze rzeczy to się samochód zapakowało i się jeździło od bloku do bloku, a szafy niestety na pieszo i mimo, że to kawałek, to jednak chłopaki szybciej się męczyli.:tak:

Dobry.

Rześki poranek. Zaczynają się już chłodniejsze momenty brrr.

Możecie polecić dziewczyny dobrego logopedę? Nawet prywatnie, byle skutecznie. Mój starszak nadal nie wymawia "R". W przedszkolu z nim pracowali ale jak widać efektów nie ma. Myślę, że on byłby w stanie to er wymówić, bo pamiętam jak był mały to jak to dzieciak po swojemu brzęczał to mówił take dłuuuugie rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-D . Więc jakieś wady w budowie szczęki nie ma. Kwestia odpowiedniego złożenia się do wymowy. Tak myślę przynajmniej... Od września mogłabym z nim chodzić na takie zajęci, w czasie kiedy młodsze jeszcze w przedszkolu.

my po Sopocie, było BOSKO lecz krótko ;( ale moze we wrześniu skocze jeszcze z nimi w gory :)

Krolcia, fajnie ze ma kolezanke, przynajmniej ma sie z kim bawić hehe

logopede polecam na NFZ w poradni psychologiczn-pedagogicznej w fordonie, bylam z Adamem jakies 2 tyg temu, super babeczka. Pani Kamila Przykucka ul. gawędy 5

Witam
Nerw z rana!!!! Udupił mnie mąż jak nic! Zabrał ze sobą i dokumenty i kluczyki od auta
:angry::wściekła/y:! Wrrr Wyjęłam z szafy drugi kluczyk i odwiozłam dzieci, ale nigdzie dalej bez dokumentów już ruszyć się nie mogę! Mam tylko nadzieję, że paliwa w baku mi wystarczy do piątku!

Weekend zjeżdżony po znajomych. Także sympatycznie było.

No i chłodne noce dały się we znaki. Ja razem z chłopcami kichaliśmy dwa dni. Okna już przymykam w nocy teraz. Chłopakom przeszło a mnie leci z nosa buuuu
:baffled:

reklama
Witam

Chooora buuuu. Nos to mi zaraz eksploduje!!!!!!

No kurde doopa z tymi dokumentami no:wściekła/y:! Daniel koniecznie potrzebuje już butów. Miałam je kupić teraz właśnie a tak musi czekać do końca tygodnia. Lata w trampkach które po jednym przebiegnięciu po trawie natychmiast są mokre.

Do góry