reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Jedni znad morza inni nad morze buu a my całe wakacje w domu. No działka w weekendy. Tegoroczny urlop poświęcony całkowicie przeprowadzce został.

Iza 3 bloki dalej się przenieśliśmy:-D. Bliżej do Arabelli będę mieć:-p

Od tygodnia prawie nie widuję starszaka:-D Rano przedszkole, potem koleżanka he he. Tak się polubili tutaj z sąsiadka, ze łażą do siebie(częściej Mateusz do Martynki) albo na dwór razem i wraca mi dziecko na noc do domu dopiero. Fajna ta mała taka bezpośrednia. Rocznikowo chyba rok młodsza. Fajnie tak, że w końcu zaczął wyłazić do rówieśników.

Witam
I po weekendzie.
Niedziela cała spędzona poza domem. W sobotę znajomi byli u nas. Także fajnie było.:tak::happy2:

Iza i właśnie w sumie to chyba było najgorsze. Bo normalnie to bierzesz samochód, ładujesz wszystko na raz, zawozisz(tu masz czas na odpoczynek) i rozładowujesz do nowego. A tutaj co mniejsze rzeczy to się samochód zapakowało i się jeździło od bloku do bloku, a szafy niestety na pieszo i mimo, że to kawałek, to jednak chłopaki szybciej się męczyli.:tak:

Dobry.

Rześki poranek. Zaczynają się już chłodniejsze momenty brrr.

Możecie polecić dziewczyny dobrego logopedę? Nawet prywatnie, byle skutecznie. Mój starszak nadal nie wymawia "R". W przedszkolu z nim pracowali ale jak widać efektów nie ma. Myślę, że on byłby w stanie to er wymówić, bo pamiętam jak był mały to jak to dzieciak po swojemu brzęczał to mówił take dłuuuugie rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-D . Więc jakieś wady w budowie szczęki nie ma. Kwestia odpowiedniego złożenia się do wymowy. Tak myślę przynajmniej... Od września mogłabym z nim chodzić na takie zajęci, w czasie kiedy młodsze jeszcze w przedszkolu.

my po Sopocie, było BOSKO lecz krótko ;( ale moze we wrześniu skocze jeszcze z nimi w gory :)

Krolcia, fajnie ze ma kolezanke, przynajmniej ma sie z kim bawić hehe

logopede polecam na NFZ w poradni psychologiczn-pedagogicznej w fordonie, bylam z Adamem jakies 2 tyg temu, super babeczka. Pani Kamila Przykucka ul. gawędy 5

Witam
Nerw z rana!!!! Udupił mnie mąż jak nic! Zabrał ze sobą i dokumenty i kluczyki od auta
:angry::wściekła/y:! Wrrr Wyjęłam z szafy drugi kluczyk i odwiozłam dzieci, ale nigdzie dalej bez dokumentów już ruszyć się nie mogę! Mam tylko nadzieję, że paliwa w baku mi wystarczy do piątku!

Weekend zjeżdżony po znajomych. Także sympatycznie było.

No i chłodne noce dały się we znaki. Ja razem z chłopcami kichaliśmy dwa dni. Okna już przymykam w nocy teraz. Chłopakom przeszło a mnie leci z nosa buuuu
:baffled:

reklama
Witam

Chooora buuuu. Nos to mi zaraz eksploduje!!!!!!

No kurde doopa z tymi dokumentami no:wściekła/y:! Daniel koniecznie potrzebuje już butów. Miałam je kupić teraz właśnie a tak musi czekać do końca tygodnia. Lata w trampkach które po jednym przebiegnięciu po trawie natychmiast są mokre.

Do góry