Madziara,od ponad 10 lat nie mialam robionego przeswietlenia
...mam problemy z plecami od zawsze,plaskostopie,maly garb i zle ulozenie lopatek,cala podstawowke chodzilam na korekcyjne i rozne inne cwiczenia ale potem w sumie nikt tego nie przypilnowal i o tak wlasnie rozeszlo sie po kosciach :-( do tego jeszcze ciaze daly mi popalic...wiem ze musze sie wziac za te wady ale pewnie puki daje rade,chodze i nie cierpie az tak to......
Zdroweczka dla dziewczynek :-):-):-)
po tym co przeczytałam to normalnie bym ci klapsa dała ! nie mozna zaniedbywac takich rzeczy, moja mama ma praktycznie caly kregoslup do wymiany, kazdy dzien dla niej to wyzwanie i walka z bolem, nie daje sie, jak moze to korzysta z zabiegow rehablitacyjnych, regularnie stara sie wyjezdzac do takiego osrodka, w ktorym zawsze ja troszke podreperują, tylko po to, aby nie da się kroić, bo może skończyć na wózku. a ty tu olewasz swoj kregoslup, ktory ma cie jeszcze nosic przez wiele lat ... ech...
dobra, koniec wykładu
mówcie do mnie kapuściany cyc, wczoraj w przypływie głupoty chyba przeziębiłam sobie jedną pierś. w nocy się zaczęło, dreszcze, niesamowity ból i tak teraz sobie siedzę w łóżku z okładem z kapusty ... już mną nie telepie bo ibuprom działa, kapusta i mój mały ssaczek sprawiły, że już jest troszkę lepiej. normalnie dziś mialam ochotę rzucić karmienie piersią, ale kto mi pomoze zrzucic zbedne kg jak nie moja córka
))
miałam iść dzis na pierwszą wizytę do poradni, no ale przesunełam na czwartek, bo dzis nie bylam nawet w stanie zając się sobą, a co dopiero wyjsc gdzies, ubrac siebie i mloda i pchac wozeczek ... od tego leżenia w łózku sa tez pozytywne efekty, bo wreszcie cudem dodzwoniłam się do intercoru ws bioderek !!!! nie wiem jak tam pracuja, ale na pewno aparat telefoniczny omijają szerokim łukiem, bo nikt nie odbierał, a telefonowałam w różne dni o różnych porach. tak wiec 17 marca mamy termin
pewnie zalecą szerokie pieluchowanie ...
kurczę, ale jestem osłabiona, normalnie czuję jakbym cos piła ... a tak poza tym, to :
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!