reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

agnes - głowa do góry! byle do roczku, potem juz z górki ;-) tez doły łapałam, ale juz jest coraz lepiej!

ja sie dzis obżeram słodyczami i chińszczyzną naprzemian :dry::rofl2:

kasiad - trzymam kciuki za oli!

reklama
Ha! Dokladnie,byle do roczku :tak:;-)...no u nas teraz mlody chce tylko stac a najlepiej to chodzic by chcial...takze mamy wesolo...Wika wczoraj miala mega szal :szok: myslalm ze ja zamorduje :no: ,dom mi wnet rozniosla,nie wiem co to bylo,nadpobudliwosc czy co :szok::wściekła/y::szok:,marzylam o tym zeby byl wieczor i poszla spac :wściekła/y: a dzisiaj maly aniolek ;-),szlaban na baje i kompa...
...a co do sikania Agnes to Ci powiem,ze ja z sikaniem w galotki,znaczy sie Wika :-D,kulalam do trzech lat a potem nocki sie zdarzaly mokre..no ciekawe jak bedzie z Matim...a zebow nadal nie widac,poplakuje mi w nocy,w dzien budzi sie z placzem,echhh...

agnes - głowa do góry! byle do roczku, potem juz z górki ;-) tez doły łapałam, ale juz jest coraz lepiej!

Ha! Dokladnie,byle do roczku :tak:;-)

Oj, ja się z Wami nie zgadzam. Do roczku to są wakacje! Potem dopiero się zaczyna. Ja mam ochoe udusić moje najstarsze.

AgnesBest, nie łam się. Ja mam trójkę na głowie i praktycznie żadnej pomocy, bo mężul ciągle pracuje, a jak już jest w domu to... mam czwórkę do obsługiwania.

Tak,tak Arabella,to do roczku to byla tylko taka mala przenosnia :-):tak:;-)...takze Agnes,glowa do gory !!!!...najlepsze przed nami...:szok:;-) po raz drugi,ups...

Ostatnia edycja:
eee no co wy, takie maleństwo to aniołek. Płacze tylko jak głodne, zsiusiane i ma kolkę :)
Kłótnie rodzeństwa to jest dopiero coś - wrzaski, piski, rękoczyny a na końcu ryki, no i jeszcze jak się opowiesz po niewłaściwej stronie albo nieopatrznie wtrącisz to jest wielka obraza na ciebie.

małe dzieci, mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot ;)))

u mnie mężul nie ma taryfy ulgowej, w końcu jak wrócę do pracy to też będę mieć wciąż obowiązki domowe, więc dlaczego on by miał mieć teraz fory ;) zazwyczaj nie stawia oporu, więc jego szczęście hihi niech się cieszy, że może sobie pospać w nocy ;)

a u mnie dziś wyłączyli gaz na 2 tygodnie, więc mam do dyspozycji kuchenkę na prąd, będzie wesoło ... ktoś ma pomysły na szybkie dania jednogarnkowe ???

dobra, trzeba kolacyjkę dla synusia zrobić :)

Agnes,bez gazu :szok:,echhh,jak pomysle...ja tak zawsze mam latem na dzialce,uzywam kuchenki elektrycznej i jak mam robic obiad to mi sie odechcewa :no::rofl2:,wole walnac dzien w dzien grilla i juz...chociaz na ten rok kupilismy dwu-plytowa bo tak mialam tylko jedno...:szok:...a Ty dwa tygodnie... no bedzie wesolo ;-)....
...co tu taka cisza :szok::baffled:...

Byłam dzisiaj na osłuchaniu młodego - wszystko czysto. Ten kaszel to chyba jakiś wirus bo właściwie to wszyscy w domu jesteśmy psikająco- kaszlący, więc trudno żeby mały był ok. Ale w sumie mogę z nim wychodzić, mam mu tylko dawać częściej rutinacee no i na razie wziewy. A co do tego syropu to jest to jakaś nowośc i ma tez działac obkurczająco na 3 migdał, może uczulać, ale teraz trudno to stwierdzić, więc najpierw mały musi się dobrze wykurowac a potem mam jeszcze raz spróbowac mu podać.

Kaasiulka,

no ja mam taką na dwa, i podobnie jak ty latem, aż palę się do gotowania na prądzie ;)))

Madziara,

to dobrze, ze osłuch bez zakłóceń ;)

dzisiaj wybrałam się sama z moimi dzieciątkami na pierwszy spacer ;) Iguś był rewelacyjnie grzeczny , otwierał mi drzwi od klatki, powolutku pchał wózeczek - prawdziwy starszy brat ;) szkoda tylko, że nie mogliśmy inauguracji zrobić z tatusiem, no ale w weekend będzie okazja, tylko niech będzie tak słonecznie .

jeszcze tylko godzinka i mężulek wróci do domku, już odliczam czas bo tak bez drugiej dorosłej osoby trochę smutno ;) a Patrycja chrapie już prawie 4h i nie zbudziły jej awantury Igusia ... niestety nie chciał obiadku zjeść, więc teraz go muszę przetrzymać. szkoda, że on już nie sypia w ciągu dnia, bo tak bym sobie drzemkę ucięła ;))

reklama
Do góry