reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ,

no właśnie do niej chodziliśmy i ona powiedziała, że te kolana to fizjologiczne, ale potem jakoś tak wyszło, że musiałam iść do innej bo tu bym za długo czekała i ta od razu stwierdziła, że stopy są do leczenia a teraz przy drugiej wizycie, ze te kolanka też... nie wiem czemu jedna to widziała a druga nie, ale wazne ze sie leczymy :tak: nie wiem, może z racji wieku ta druga większe doświadczenie ma

mój syn jest na odwyku :rofl2: od pieluch, dziś u lekarza był bez pampka, jak narazie jedna wpadka dziennie mu sie zdarza, ale regularnie go wysadzamy czy chce czy nie chce :tak: trzymajcie kciuki za niego i za odciążenie naszego budżetu hehe bo Pati ostro zużywa pampki :-) tyle jajecznic dziennie robi, że szok :-p

reklama
Hej mi jest obojętne czy z dziećmi czy bez bo moja pinda wszędzie za mną chodzi.
Tak więc ustalcie miejsce a ja się doczłapie z Dominiką.

A teraz z innej beczki mam dziecie bardzo wstydliwe te noszone pod serduszkiem.Wczoraj byłam na USG połówkowym i nie chciało pokazać czy ma klejnociki czy bułeczkę buuuu a tak się nastawiłam ze juz będę wiedziała płeć dzidzi a tu nici.

Co do spotkania to może byc z dziećmi, tylko gdzie?

Rybcia hehehe Fran też był w brzychu z tych wstydliwych. Ja dowiedziałam się o siusiaku w 34 tc ale wtedy to centralnie się wypiął klejnotami do badania :-D. Rozumiem twoje zniecierpliwienie :tak:

Agnest my chodzimy do niej od początku. Bardzo mi odpowiada jako lekarz. Jak F. miał 7 miechów to trafiliśmy do niej ze wzmożonym napięciem i kręczem. Baaardzo późno bo wszyscy pediatrzy mówili, że wszystko ok. I ona w miesiąc nas z tego wyprowadziła :tak:. Potem przy stawianiu stóp do środka też mi udowodniła, że jestem w błędzie. Także kilka razy już się wykazała wiedzą . A te ćwiczenia na kolana to nam dawała bo marudziłam, że bedzie miał X :-D ale tak jak pisałam one g***** dawały. Dopiero po tym obcasie thomasa są super efekty. A Igi ma 2 latka więc ma jeszcze czas na naprostowanki.

iza, no nie spotkamy sie... my juz jutro do tej Pani idziemy, bo sama powiedziała ze to pilne - tym bardziej ze nasz rodzinny lekarz zapisał małej kropelki, których nezwzględnie nie powinna stosowac, a ktore jej dawałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzięki Ci bardzo za ten namiar:tak:

Czekam wiec jutro na wieści.... mam nadzieje, że bedziesz zadowolona, koleżanka bardzo chwaliła tą okulistke. Mi nie pasuja godziny popołuniowe wtym tygodniu i dlatego musze czekac do poniedziałku :-(

SPOTKANIE..... ustalone to że:

z dzieciaczkami,
2 weekend marca tak?

Teraz gdzie?????????????????????
Piatek, sobota czy niedziela?

Pisać dziewczyny pisać :-)

reklama
Hej hej...

Reni daj znac co tam zalatwisz...

Rybcia,ja o plci Matiego tez dowiedzialm sie dopiero w 36 tyg...tak sie chowal wsydzioch maly :)))..

Ostatnia edycja:
Do góry