reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ,

no właśnie do niej chodziliśmy i ona powiedziała, że te kolana to fizjologiczne, ale potem jakoś tak wyszło, że musiałam iść do innej bo tu bym za długo czekała i ta od razu stwierdziła, że stopy są do leczenia a teraz przy drugiej wizycie, ze te kolanka też... nie wiem czemu jedna to widziała a druga nie, ale wazne ze sie leczymy :tak: nie wiem, może z racji wieku ta druga większe doświadczenie ma

mój syn jest na odwyku :rofl2: od pieluch, dziś u lekarza był bez pampka, jak narazie jedna wpadka dziennie mu sie zdarza, ale regularnie go wysadzamy czy chce czy nie chce :tak: trzymajcie kciuki za niego i za odciążenie naszego budżetu hehe bo Pati ostro zużywa pampki :-) tyle jajecznic dziennie robi, że szok :-p

reklama
Hej mi jest obojętne czy z dziećmi czy bez bo moja pinda wszędzie za mną chodzi.
Tak więc ustalcie miejsce a ja się doczłapie z Dominiką.

A teraz z innej beczki mam dziecie bardzo wstydliwe te noszone pod serduszkiem.Wczoraj byłam na USG połówkowym i nie chciało pokazać czy ma klejnociki czy bułeczkę buuuu a tak się nastawiłam ze juz będę wiedziała płeć dzidzi a tu nici.

Co do spotkania to może byc z dziećmi, tylko gdzie?

Rybcia hehehe Fran też był w brzychu z tych wstydliwych. Ja dowiedziałam się o siusiaku w 34 tc ale wtedy to centralnie się wypiął klejnotami do badania :-D. Rozumiem twoje zniecierpliwienie :tak:

Agnest my chodzimy do niej od początku. Bardzo mi odpowiada jako lekarz. Jak F. miał 7 miechów to trafiliśmy do niej ze wzmożonym napięciem i kręczem. Baaardzo późno bo wszyscy pediatrzy mówili, że wszystko ok. I ona w miesiąc nas z tego wyprowadziła :tak:. Potem przy stawianiu stóp do środka też mi udowodniła, że jestem w błędzie. Także kilka razy już się wykazała wiedzą . A te ćwiczenia na kolana to nam dawała bo marudziłam, że bedzie miał X :-D ale tak jak pisałam one g***** dawały. Dopiero po tym obcasie thomasa są super efekty. A Igi ma 2 latka więc ma jeszcze czas na naprostowanki.

iza, no nie spotkamy sie... my juz jutro do tej Pani idziemy, bo sama powiedziała ze to pilne - tym bardziej ze nasz rodzinny lekarz zapisał małej kropelki, których nezwzględnie nie powinna stosowac, a ktore jej dawałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzięki Ci bardzo za ten namiar:tak:

Czekam wiec jutro na wieści.... mam nadzieje, że bedziesz zadowolona, koleżanka bardzo chwaliła tą okulistke. Mi nie pasuja godziny popołuniowe wtym tygodniu i dlatego musze czekac do poniedziałku :-(

SPOTKANIE..... ustalone to że:

z dzieciaczkami,
2 weekend marca tak?

Teraz gdzie?????????????????????
Piatek, sobota czy niedziela?

Pisać dziewczyny pisać :-)

reklama
Hej hej...

Reni daj znac co tam zalatwisz...

Rybcia,ja o plci Matiego tez dowiedzialm sie dopiero w 36 tyg...tak sie chowal wsydzioch maly :)))..

Ostatnia edycja:
Do góry