reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Walentynki fajna data na poród :) Moja teściowa ma dzisiaj urodziny i jest bardzo fajna :d

A ja nadal przeziębiona. Wczoraj cały dzień przeleżałam bo jeszcze mi się migrena dołączyła więc praktycznie dzień i noc z głowy. Na szczęście udało mi się większość przesypiać. Dzisiaj już przynajmniej głowa mnie nie boli.

Myślę, że jak tyle czasu nie ma Agnes to dzidziuś na pewno Walentynkowy :happy: Mój szef jest 14 lutego urodzony.......

Witam nową mamę. Przyłączaj się i pisz. Na poczatek coś o sobie ;-) :tak:.

Agnes i cooo,juz pewnie tulisz malenstwo,czekamy na wiesci :-)...nie chcialas w niedziele i w Walentynki i masz :-D:tak:;-)....Walentynke....

Witam nowa mamuske :-)

A u nas juz dobrze,Wika zaczela oddychac normalnie nosem takze ufffff,w piatek do kontroli,chyba nie bede robic jej przeswietlenia tego migdalka bo nie chrapie,po co ja naswietlac,a Pani doktor mowila ze zrobic jakby chrapanie nie minelo a tu jak reka odjal...
A zapomnialam wspomniec ze Wika teraz ma taki apetyt ze zaczynam sie powoli martwic,chyba ze ktores z lekarstw ma takie dzialanie...

Pozdrawiam laseczki....

Ostatnia edycja:
dziekujemy za mile przyjecie :)

jestem Kasia, jestesmy z kapuscisk, Mateusz jest moim 1 dzieckiem, ja nie pracuje jestem na wychowawczym caly czas poswiecam synkowi:)
pozdrawiam

Kasiulka nie wiem co bierze Wika ale ja zaobserowałam, że po witaminach w syropie Multisanostol Franek ma BIG apetyt :-)

mamamatinka ja jestem z wyżyn. Więc blisko.

reklama
Hej Bydgoszczanki.
Widzę że cisza ze strony Agnes wię na pewno tuli już córeczkę.

Witam nową mamusię.

Jak tam dziewczyny pogoda w Bydgoszczy nadal pruszy śniegiem czy już sprzestało.
Ja za 13 dni będę w Bydgoszczy na 2,5tygodnia.Więc może w miarę ładnej pogody byśmy zrobiły jakieś spotkanko.
Pozdrawiam was Kochaniutkie i życzę chorowitką zdróweczka.

Do góry