grudnióweczka
Fanka BB :)
Renifer - gratuluje!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my po wczorajszym szczepieni,w koncu udalo sie mlodego zaszczepic bo juz odkladaly mi to 3 tyg i szarpnelam sie i zaszczepilam go dodatkowo przeciw rota-mlody łyknął 356 zl QUOTE]
o matko ! albo ta szczepionka tak podrożała, albo cene wywindowała przychodnia, rozumiem, że piszesz o cenie jednej szczepionki ? Ja Igora szczepiłam też rotarixem i to nas uratowało przed szpitalem, bo mieliśmy coś jelitowego i przeszedł to dość łagodnie. Drugie dziecko też dostanie taką szczepionkę, choćbym miała flaki wypruć sobie ;-) chyba powinnam zacząć odkładać na te szczepionki bo u nas chyba nigdy nie będzie tak jak w krajach cywilizowanych jeśli o te sprawy chodzi ... kupcie se sami , mamy w nosie najmłodszych obywateli, taniej jest ich hospitalizować ooo, ale dla młodocianych przestępców 8 patyków w porywach do 18 miesięcznie na jednego jest wniosek: wychowaj małego recydiwistę, bo będzie miał lepiej w poprawczaku i więzieniu niż np. w szpitalu
dobra, lepiej już przestanę wyciągać wnioski hehe i zabiorę się za obiad póki Walt Disney na TVP1 zabawia Igusia :-)
znacie jakieś domowe sposoby na przemycenie czosnku tak,aby był w miarę jadalny ?..