reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ages, ja wczoraj też jadłam pomidory za śmietaną - normalnie "chodziły za mną" ;-)
renifer, super wiadomości :-)

reklama
Renifer,

witaj w domu ! to świetnie, że malutka ma nereczki w porządku :-) a wyjazd się udał ?

Ola,

w końcu pomidory są takie zdrowe, że nie ma co sobie żałować :-)

W nocy byłam tutaj wielka burza i ulewa, teraz też pada i zrobiło się troszkę depresyjnie. Jak się nie poprawi to wracamy po obiedzie do Bydgoszczy.

Miłego popołudnia.

Witam laseczki :biggrin2:

U nas wszystko oki...mały rosnie jak na drozdzach :biggrin2:...kochany syneczek tylko podjada i spi :tak: wiec mamusia bardzo zadowolona :tak::biggrin2:;-)...Wika jeszcze bardziej kochana coreczka pomaga mamusi jak tylko moze,zrobiła sie bardzo samodzielna i teraz chodzi i mowi ze Ona jest juz duza a Mateusz malutki :biggrin2:...slubny tez kochany pomaga ile wlezie wiec co mi wiecej do szczescia potrzeba....chyba juz nic :biggrin2: jestem naprawde przeszczesliwa!!!
Wczoraj cały dzionek spedzilismy na działeczce i myslalam ze i dzisiaj tez tak bedzie a tu prosze niespodzianka ;-)...ale przyda sie taki jeden dzionek na odpoczynek....

Pozdrawiam serdecznie....

Robicie mi apetyt na te pomidorki w śmietanie więc... poproszę o przepis :)

Renifer super, że wszystko w porządku.

Kaasiulka tylko pozazdrościć. Oby tak dalej było :D

Pogoda sie popsuła ale mały szczęśliwy bo mama ubrała go w kalosze i wszystkie kałuże można było zaliczyć :) Przy okazji stwierdziłam, że jemu to by się przydały takie kalosze rybackie - do pasa :D :d : d

u nas w kaloszach też zawsze woda, a te wysokie kalosze to wodery :-) mój brat takie ma, tyle, że narazie to wyższe by były od Igusia :tak:

Kaasiulka,

jednym słowem - sielanka :-D i tak dalej trzymajcie ! :rofl2:

Madziara,
zamiast cebuli możesz dodać sam szczypiorek, tak ostatnio zrobiliśmy bo moja mama miała tylko samą ostrą cebulę a ja teraz wolę unikać takiej hihi
poza tym ostatnio ciągle jakoś mi kwaśno, obojętnie co zjem ... :eek:

dobra, szykuję się do wyjścia

narazie

reklama
Kaaasiulka, śliczny chłopczyk i super, że jak na razie sielankowo z dwójką dzieciaczków:-)
ja już się szykuje powoli, wyprałam, wyprasowałam ciuszki, dokupiłam brakujące drobiazgi, łóżeczko złożone, wózek wyczyszczony...:-D

Do góry