reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasiad,

no tak, to się dywanikowi dostało ...
Oliwko, wszystkiego najlepszego z okazji Drugich Urodzin :)

Nasz syn drugą noc będzie usypiać bez smoczka ... i dziś wieczorem pił mleko z butelki i nie chciał jej wypluć, bo tam ma smoczek... więc chyba muszę zacząć inaczej mleko na noc serwować, skoro to przypomina mu o "nałogu" hihi
budził się dwa razy w nocy i mężulek chodził go utulić, ciekawe jak będzie dziś bo mi coś w plecach strzeliło i ledwo chodzę ... o dźwiganiu nie wspomnę ...

Madziara,

no właśnie, jednego dnia zdrowy a drugiego wirus zbiera żniwo... trzymam kciuki

reklama
ponieważ jutro róznie może być z moją pamięcią, bo mamy w szpitalu - być albo nie być fasolinki, więc

OLI kochana, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślnego odkrywania świata i spełnienia wszystkich, dziecięcych marzeń!

Oli wszystkiego NAJ,z okazji urodzin:-)Zdrowka,szczescia,spelnienia marzen.Caluski:-):-):-)
Reniferku napisz jak juz cos bedzie wiadomo,powodzenia:-)

Dla Oli wszystkiego naj naj z okazji urodzin,dużo zdrówka i radości z odkrywania świata :)
Renifer trzymam kciuki!
A ja siedze w pracy i spać mi sie chce,strasznie mi to sie daje we znaki, moze też z braku kawy,ale postanowiłam zrobić odwyk :)

Wszystkiego najlepszego dla 2-latki Oliwki - samych uśmiechniętych dni, słodkiego i pełnego radości życia, jak najmniej trudności w zdobywaniu świata, no a przede wszystkim zdrowia

reklama
A dziękuję bardzo, imprezka udała się :tak: Oli z prezentów zadowolona bardzo. Tak się cieszyła, że aż skakała z radości i piszczała i ciągle pytała: To moje? To naprawdę moje?? Naprawdę umie się cieszyć z prezentów :tak: My kupiliśmy Oliwce laptopa Kubuś Puchatek, daliśmy go już wczoraj, bawiła się nim chętnie, ale jest jednak dość poważny i raczej trzeba jej pomóc w zabawie, bo inaczej przełącza sama sobie niechcąco na trudniejsze zabawy. No, ale to w końcu zabawka od 3 lat, powoli się nauczy jak się nim obsługiwać. Prezent od babć i dziadków (kupiony na spółę) - kuchnia ze sklepem to był strzał w dziesiątkę :tak: Super się tym bawi i sama i z kimś. Tablica, którą teściowa kupiła Oliwce już poza urodzinami, ale dziś dopiero przyniosła też super :tak: z jednej strony tablica, na której pisze się pisakami i do której przyczepia się magnesy, a z drugiej strony znikopis kolorowy. Zdjęcia z prezentami wkleiłam do naszego wątku zdjęciowego, więc możecie sobie obejrzeć :tak:
Jeszcze czeka mnie druga imprezka dla chrzestnej z rodziną, bo dziś byli sami dziadkowie.

Do góry