reklama
Ja jakoś ostatnio nie mam czasu na siedzenie przed kompem.
Dzisiaj byłam z małym na badaniu krwi, trochę ryczał ale w sumie zniósł bardzo dzielnie. Potrzebne nam to jest do alergologa. Poza tym o dziwo wszyscy zdrowi
Dzisiaj byłam z małym na badaniu krwi, trochę ryczał ale w sumie zniósł bardzo dzielnie. Potrzebne nam to jest do alergologa. Poza tym o dziwo wszyscy zdrowi
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
my każdą w miarę pogodną chwilę wykorzystujemy na spacerki, bo Piotruś w domu szaleje i muszę bez przerwy się nim zajmować, a ostatnio na wszystko reaguje płaczem i jest na NIE, może to bunt dwulatka, ale czyżby już,
Ika mam nadzieję, że u was będzie juz wszystko ok;-)
my każdą w miarę pogodną chwilę wykorzystujemy na spacerki, bo Piotruś w domu szaleje i muszę bez przerwy się nim zajmować, a ostatnio na wszystko reaguje płaczem i jest na NIE, może to bunt dwulatka, ale czyżby już,
Ika mam nadzieję, że u was będzie juz wszystko ok;-)
hej
ja też ostatnio mam coraz mniej czasu na siedzenie przez komuterem, jak już usiąde to tylko z młodym na kolanach i musimy oglądać zdjęcia a tak to dużo czasu spędzamy ostatnio w okolicach dworca PKP, bo Ignaś stał się strasznym fanem pociągów i jak sobie rano ubzdura że chce iść to jest straszny ryk pod drzwiami do tego niekończący się remont, mam nadzieję że do świąt skończymy
ja też ostatnio mam coraz mniej czasu na siedzenie przez komuterem, jak już usiąde to tylko z młodym na kolanach i musimy oglądać zdjęcia a tak to dużo czasu spędzamy ostatnio w okolicach dworca PKP, bo Ignaś stał się strasznym fanem pociągów i jak sobie rano ubzdura że chce iść to jest straszny ryk pod drzwiami do tego niekończący się remont, mam nadzieję że do świąt skończymy
Pogoda ostatnio dopisuje i my tez dużo na spacerkach. Wczoraj mały szalał po parku a konkretnie podobało mu się chodzenie po liściach Dzisiaj za to chodziliśmy po sklepach i kupiliśmy nowa pralkę.
Chciałabym żeby taka pogoda była jak najdłużej
Chciałabym żeby taka pogoda była jak najdłużej
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Madziara, mój maluch tez uwielbia szeleszczące liście, ładuje je łopatką na przyczepkę,
i
oby pralka się dobrze sprawowała;-)
i
oby pralka się dobrze sprawowała;-)
Mamy już nowa pralkę w domu i okazało się, że ta guma wokół bębna była ściągnięta. Chcieliśmy dzwonić do serwisu ale mąż stwierdził, że najpierw sam spróbuje ją założyć. Trochę się męczyliśmy i szukaliśmy sposobu, aż ... porównaliśmy tę gumę do prezerwatywy i od razu mąż wpadł na pomysł jak to założyć. Uśmialiśmy się oboje Jakich to porównań trzeba użyć żeby wpaść na genialny pomysł Pralka działa, jest cichutka a moja najstarsza córa usiadła nawet przed nią z zeszytem bo nie mogła się od niej oderwać Małemu tez się oczywiście podoba bo jest tam pełno guziczków, niestety mama nie pozwala się nimi bawić
A poza tym to niestety znów siedzimy w domu bo mały się przeziębił
A poza tym to niestety znów siedzimy w domu bo mały się przeziębił
Ale tu cisza. Czy wszystkich gdzieś wywiało?
U nas znowu choroba. Tym razem Monika ma anginę.
Z małym byłam u alergologa. Dostał kilka leków - w tym wziewnych i skierowanie na specjalne badania krwi - muszę go zapisać na nie w szpitalu.
U nas znowu choroba. Tym razem Monika ma anginę.
Z małym byłam u alergologa. Dostał kilka leków - w tym wziewnych i skierowanie na specjalne badania krwi - muszę go zapisać na nie w szpitalu.
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hop hop żyjecie?
musze sie cofnąc torche w postach, bo nie wiem co u Was...
musze sie cofnąc torche w postach, bo nie wiem co u Was...