reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ewelina przed południem tez może być spotkanko :) tylko tak w końcu wyszło, że tylko ja i Kasiad się spotkałyśmy i pasowało nam popołudniu. Ale jak masz ochotę to można zorganizować przed południem a miejsce spotkań każdy może zaproponować.

bardzo chętnie, a co do miejsca, to mogę sie dostosowac, bo u mnie raczej nie ma takiego miejsca, chodzi mi o plac zabaw, sa tylko piaskownice i to takie odsłoniete, bez jednego drzewka

Ewelina..

A w której części wyzyn mieszkasz? Ja koło Chemika znaczy tego stadionu gdzie jest co niedzielę (sic !) giełda i mamy zawalone parkingi - nie mozna się wydostać .

ja mieszkam obok komendy przy Ogrodach

reklama
Ewelina przy komendzie w tych białych, nowych blokach .......? Mam tam kilkoro znajomych, czasmi tam na spacerki chodzimy odwiedzać ich :happy2:. Szczegolnie w tym najnowszym bloku.

A przeciez koło kościoła macie plac zabaw......no tyle, że nasłoneczniony. Taki osłoniety to ja znam tylko na osiedlu leśnym koło mostu na Gdańsk.

JJ, no i na tym placu zabaw sie czasami bawimy, ale latem, to dopiero późnym popołudniem, ale oprócz piaskownicy, to nic nie ma dla maluchów, nawet jednej hustawki:no:,

ja mieszkam w pierwszym bloku, od strony strzeżonego parkingu

Ewelina czy dla ciebie "strzezony parking" to jest ten ze szlabanem, na którym są m-ca parkingowe dla mieszkańców ?? Bo tak super dokładnie nie znam tamtej okolicy.....:cool2:

Może się więc kiedys na placyku koło kościoła popołudniu umówimy :sorry2: ??

Niestety większość placów zabaw nie jest dostosowana dla małych dzieci - oprócz piaskownicy i huśtawki typu konik nic nie ma. Wszystko inne to raczej dla tych starszych.

Ewelina czy dla ciebie "strzezony parking" to jest ten ze szlabanem, na którym są m-ca parkingowe dla mieszkańców ?? Bo tak super dokładnie nie znam tamtej okolicy.....:cool2:

Może się więc kiedys na placyku koło kościoła popołudniu umówimy :sorry2: ??

tak, na tym parkingu parkujemy swoje auto:tak::tak::tak:

a na zabawę w piaskownicy, jak najbardziej, Piotrus lubi starszych chłopaków bardziej od rówieśników:-D:-D:-D, będą się świtnie bawili:tak::tak::tak:

reklama
Ewelina może innym razem.....z tym, że jesli w tygodniu to my się najwcześniej na 17-17,15 wyrobimy. Ok. 16 to my podjeżdzamy pod blok ze żłobencja :dry:. Potem obiadek, chwila odsapki......i wiem z doświadczenia, że wczesniej niz 17,15 nie damy rady :eek:. Natomiast w weekendy często gęsto nas nie ma - korzystamy z lata- a to działeczka albo jakaś inna atrakcja :cool2:.

Jesli chodzi o przyszły tydzień możemy się umówić z tym że jakieś dni będę dłużej w pracy, ale jeszcze nie wiem kiedy. Zalezy od postepu prac :eek:.

A my dziś rodzinnie spędzilismy popołudnie na NOWYM stadionie miejskim. Oglądalismy mistrzostwa LA juniorów. No, no, no obiekcik soprtowy po remoncie jest pierwsza klasa. Myślę, że trochę dzięki niemu Bydzia zyska imprez kulturalnych i nie tylko.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry