RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
ja włąsnie wróciłam od rodziców, odpoczełąm troche, szczególnie rece mi odpoczeły....
miki zaczyna na dobre raczkowac, zarty sie skończyły...
ja tez załowałam ze nie zaszczepiłamna rota... przy drugim dziecku na pewno zaszczepie... apropo pneumokoków to my bedziemy szczepic małego po ukonczeniu dwóch lat...
my tez za Was bedziemy trzymac kciuki!!! nam ida az cztery zebole naraz... górne jedynki i dolne trójki... dziewczyny ja zwariuje z małym...
ja włąsnie wróciłam od rodziców, odpoczełąm troche, szczególnie rece mi odpoczeły....
miki zaczyna na dobre raczkowac, zarty sie skończyły...
a ja zaszczepię na pneumokoki i meningokoki, mimo że Piotrus do żłobka nie pójdzie;-),
żałowałam, że nie zaszczepiłam na rota, bo po tym co tu przeczytałam, tzn jak dziecko przechodzi chorobę, to miałam stracha
Madziara udanych przycgotowań i ładnej pogody w niedzielę dla Agatki
ja tez załowałam ze nie zaszczepiłamna rota... przy drugim dziecku na pewno zaszczepie... apropo pneumokoków to my bedziemy szczepic małego po ukonczeniu dwóch lat...
Natalia,
To bedziemy trzymac kciuki za siebie nawzajem :-) jakoś trzeba zwalczyć stres
u nas dzisiaj wylazł 6 ząbek czyli status jest taki, ze 3 u góry i 3 na dole ;-)
pozdrawiamy
my tez za Was bedziemy trzymac kciuki!!! nam ida az cztery zebole naraz... górne jedynki i dolne trójki... dziewczyny ja zwariuje z małym...