reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

karwiw...ja też mam sentyment.....kiedyś tam było...naprawdę super...tyle znajomych....ech....no i męża tam poznałam....heheheh....ale nadal co roku jeżdżę..... :)

Ps... Pozdrów Wojtka....heheheh...."indianina"......hihi

reklama
JJ - no niech tylko te mrozy mina i mozemy na spacerki sie umawiac :) Chociaz niestety zapowiadaja coraz mocniejsze mroziska :( A ja juz mam dosyc siedzenia w domu !!

Wronka - wcale nie sama - ja jeszcze troche zapewne posiedze :( Jak juz chyba pisalam w sobote mam 4 zaliczenia - chociaz zamiast sie uczyc ja tutaj siedze ;D ;D ;D

wanda_23 pisze:
Wronka - wcale nie sama - ja jeszcze troche zapewne posiedze :( Jak juz chyba pisalam w sobote mam 4 zaliczenia - chociaz zamiast sie uczyc ja tutaj siedze ;D ;D ;D

skąd ja to znam....jak studiowałam i miałam egzaminy...to robiłam wszystko żeby tylko się nie uczyć....sprzątałam po 5 razy dziennie...hihi

Wronka - no tak... w sumie jutro tez jest dzien - moze w koncu sie poucze, albo chociaz przeczytam - bo dzis to bym na klawiaturze zasnela przy czytaniu - a najgorsze jest to, ze mam notatki na kompie, a jak tu wejsc na kompa i nie wejsc na forum ??? i kolo sie zamyka ;D

JJ - czyli po mrozach idziemy na spacerek ;D

Wanda - ucz sie , ucz kobitko ! Masz energię, dwójka bobasów i jeszcze studia - ja to bym chyba nie wydoliła.....
Jak dobrze, że to juz za mną. Chyba, że skuszę sie na kolejne podypolomowe. one są bardziej "lightowe" :D

JJ pisze:
Wanda - ucz sie , ucz kobitko ! Masz energię, dwójka bobasów i jeszcze studia - ja to bym chyba nie wydoliła.....
Jak dobrze, że to juz za mną. Chyba, że skuszę sie na kolejne podypolomowe. one są bardziej "lightowe" :D

ja się napewno skuszę na jakieś podyplomowe.....ale muszę najpierw Nikę troszkę wychować....do pracy iść....i potem znowu nauka...hehehe

reklama
Do góry