reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kariwiw - o matko ale poscicho wywalilas :) ale cale dzielnie przeczytalam... No i z tego co zrozumialam to zycze mezowi duzo zdrowia i sily !!! Oby wszystko bylo dobrze !!!
A chcialam o mleczku napisac :) Tez mam synka Wiktorka, ktory za 2 tygodnie 4 latka konczy :) Ja dosyc dlugo bylam na proszkowym mleku... na pewno do 2 lat... Dopiero kolezanka, ktora miala 7 miesiecy mlodszego synka powiedziala mi ze ona juz dawno przeszla na zwykle mleko... no to ja wtedy tez zaczelam pomalu przechodzic. Ale Wiktor na pewno mial juz 2 latka skonczone i jakos tak z dnia na dzien przeszlismy - bez problemu :) Gorzej bylo mi go od butli odzyczaic - to jak mial niecale 3 lata to przestal z niej korzystac :)
JJ - na Kragujewca to ja do szkoly podstawowej chodzilam, ale tylko do 1 klasy, jak jeszcze 42 SP byla :) A ja na Ogrodach mieszkam - niestety wiezowcowa jestem... Bo tam po Twojej stronie Wojska Polskiego nie ma wiezowcow - fajnie :) No to bliziutenko mamy do siebie :) W koncu ktos blisko mieszka, bo wsrod naszych grudniowek to tylko Fordon i Osowa Gora no i Lesne :) Wszystko daleko :)

reklama
wronka pisze:
Kariwiw pisze:
Wronka Tobie też dzięki ode mnie i od męża. No i właśnie mąż tak tu zagląda i mówi "ja ją znam" i pyta czy może klientką Cubusa jesteś? tak czy owak pozdrawia.

Heheh czasami bywam a raczej bywałam..... klienką Cubusa bo teraz to muszę raczej sklepów dla puszystych szukać...heheh....ale szczerze mówiąc to znam jednego gościa z Cubusa...i tak jak o tym pisałaś ,że Twój mąż tam pracuje to się nawet zstanawiałam czy to nie on...heheh...ale to byłby niezły zbieg okoliczności..heheh..a więc Ty mi powiedz czy Twój mąż czasami nie ma na imię Wojtek???

Ma !!! ale fajnie, cieszy się więc Wojtek i tym bardziej pozdrawia, i się oburzył o te puszyste, bo u niego rozmiarówka norweska, ja tam się zawsze z kompleksów leczę jak wchodzę w 38 a nawet w 36 bywa.

Mago...heheheh ale się uśmaiłam....no humor mam teraz...i jak tu teraz spać...iść....a mąż czeka...bo se nowe wyrko kupiliśmy do sypialni....iiii hhhmmm trza je przetestować...heheh......ale chyba jescze troszkę poczeka....hihi

Wanda piszesz do mnie o tych szkołach..... a ja stara fordoniara jestem  ;D Na wyzynach dopiero od 1,5 roku koczuję. No to mamy blisko do siebie. Może jakieś spacerki jak "syberyjskie" mrozy przeminą ?

Witaj Mago dzielna kobitko pracująca. Pociesze cie, że jutro juz czwartek....

no ja też przed ciążą wchodziłam w 38 i 36....a teraz...łomatko.....ale pomału z tym walczę...i mam nadzieję że wygram...

Wronka mezowi sie nie odmawia!!!
Ja tez wchodzilam w 38 i mialam luz...No ale nie ma co narzekac tylko trza sie brac

Ide juz sobie stad, do jutra!!!

aaa z działek !? tak podejrzewał teraz mi mówi, no pięknie. Już tam nie mieszka, ale sentyment jest. Ja też mam sentyment do samociążkowych działek...

miłego testowania wyrka

reklama
no właśnie ...trza się brać...a ja dzisiaj przez to siedzenie przed kompem...ćwiczenia zawaliłam....no cóż jutro będzie trzeba nadrobić... ::)

Do góry