reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hey
a u mnie pizga wiatr.. ale chyba wyjde z małym mimo wszystko...

RYBCIA ale super, ze dominisia już sika sama!!! gratulacje!!1
WOMeN kochana głaszcze mocno... wiem co czujesz, ja w sumie nie rodzilam po terminie ale w te ostatnie dni to myślałam, ze sobie w łeb strzele... trzymam mocno kciuki!!!

musze sie wziąść za moje sadło, bo coś waga mi ekspresowo przestała spadac... musze zrzucic 6 kg by wyglądac jak przed porodem, od poniedziałku obiecałam sobie ze poćwicze... ogólnie to kocham sie kapac w wannie!!!

miłego dnia! nie pisze dziś o moim małym terroryscie bo w sumie nic sie nie zmienia, poza tym ze przyzwyczaiłam sie do nie wysypiania ;)))

Hej, witam Bydgoszczanki:-)
Ja też jestem z Bydgoszczy, na forum juz od paru miesięcy, ale nie wiem czemu nie przyszło mi do głowy, żeby Was tu poszukać.:confused: Termin mam na koniec stycznia, a Wy - jesli dobrze zrozumiałam - już w znakomitej większości porozdwajane. Mimo to może znajdziemy wspólne tematy;-):sorry2:

dzien dobry
cos tu ciszą zawiało??
pandorax witamy:-) zapraszamy:-)

renifer jak tam twój terrorysta??
ja tez sie przyzwyczaiłam do niewyspania. Tak sobie przypominam że ja sobie zapodawałam po południu melisę i mały przynajmniej od 20 do północy spał spokojnie, moja lekarka mówiła że mu nie zaszkodzi
Miłego dnia bydgoszczanki:-)

siemanko laseczki:-)

przynoszę wieści od women:tak:
otóż wczoraj była wieczorem w szpitalu na zapisie KTG
wszystko było ok,więc puścili do domu i kazali przyjechac dzisiaj po południu
takze pojechała dzisiaj...
lezy na patologii ciąży,zrobili jej dzisiaj KTG i pobrali krew na badanie:happy2:
narazie nic się nie dzieje
mówiła jeszcze ze laski w pokoju ok;-)

pandorax, witaj!
women, trzymamy kciuki, żeby było szybko i znośnie i przede wszystkim, żeby w końcu było!:-)

Jesteśmy po chrzcinach. Magdalenka zasnęła w drodze do kościoła (na 12) a obudziła się o 15:45. o 16:30 już wracaliśmy do domu z knajpki.
Michasia dostała chyba więcej prezentów od Magdalenki, a ja czuję zmęczenie co najmniej jakbym robiła imprezę w domu.

reklama
Do góry