reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dzień dobry
lewdo dziś na oczy patrze, ignac postanowił się bawić we fryzjera o 2 nad ranem, ciągnął mnie za włosy aż bolało:szok: niby zasypiał a za chwilkę znów się kręcił z boku na bok (?) a o5 mój ukochany mąż włączył kompa i nie chciał się młodym zając bo niby coś tam musi robić:wściekła/y::angry: mam ochote czasem zabrać Ignaca i sobie gdzieś pojechać... tylko ta pogoda, szkoda mi się ciągać pociągiem jak tak leje ech mam nadzieje ze kubas kawy cos pomoze:-) no i czekolada;-)

reklama
Witam Kochane Bydgoszczanki
Pogoda po psie na spacer wyjść się nie chce.
Ale czasem trzeba wyjść na jakieś zakupy.

A ja dziś się pochwalę jaką mam dużą dziewczynkę w domu.
Od niedzieli ćwiczymy nocnikowanie i są już rezultaty dziś ani jedne rajstopki nie zostały pomoczone.Wszystko ląduje do nocniczka.A raz dziś Dominika sama usiadła na nocniczek i zrobiła siusiu.W jej wersji to jest situ i przyszła z nocnikiem i zawartością do mnie do kuchni pokazać że jest situ

Witajcie
Tu pewnie już wszystkie rozdwojone bo z tego co pamiętam to Renifer rozdwojona no i z Bydgoszczanek pozostałam ja,tak sobie siedze po planowanym terminie i nic sie nie zapowiada.
Dzis ide do gina podejmie ostateczne decyzje,tak mysle bo juz bardzo bym chciala urodzic i tulic Juniora,poza tym strasznie puchnę,drętwieją mi ręce i fatalnie sie czuje.

Mam nadzieje ze u was waszystko ok,nie jestem wstanie nadrobić jakiś 80 stron BB takze wybaczcie.Pozdrawiam

Women,

Trzymamy kciuki za szybkie rozdwojenie i powrot do formy :-)

Soppana,

Ja też dzisiaj mam kiepski nastroj, ale juz bylam na spacerku bo bylam na spotkaniu z kierownikiem. Moj maz mnie za to podkurzyl przez telefon ... i tez mam ochotę dzisiaj gdzies z malym wyjechac, niech sobie sam siedzi w domu :wściekła/y: chociaz pewnie byloby mu to na rękę ;-)

Rybcia,

Gratulacje dla Ciebie i Dominisi, życzymy mnóstwo situ w nocniku ... tak sobie myślę, że może ona coś z angielskiego i ma na mysli shitu ?! ;-):happy2: no ale to nie były wtedy siuski :-p

Ide sie napic kompotu czeresniowego to moze ochłonę ... mlody spi jeszcze ...

buziam Was wszystkie i jutro sie odezwe, bo dzis padam na twarz... ogólnie dni mi za wolno lecą i ta jesien mnie dobija.....

ps. byłam dzis w boomi na osowej górze i tam juz wystawili ubraną choinke świąteczną...

Witajcie
Tu pewnie już wszystkie rozdwojone bo z tego co pamiętam to Renifer rozdwojona no i z Bydgoszczanek pozostałam ja,tak sobie siedze po planowanym terminie i nic sie nie zapowiada.
Dzis ide do gina podejmie ostateczne decyzje,tak mysle bo juz bardzo bym chciala urodzic i tulic Juniora,poza tym strasznie puchnę,drętwieją mi ręce i fatalnie sie czuje.

Mam nadzieje ze u was waszystko ok,nie jestem wstanie nadrobić jakiś 80 stron BB takze wybaczcie.Pozdrawiam
Women ja rodziłam 9 dni po terminie tez się strasznie niecierpliwiłam...ale pomyśl to juz niedługo ..:tak:.życze ci cierpliwośći i szybkiego porodu i najważniejsze zdrowia dla dzidziusia;-)

Hej.
Ale mamy dzisiaj pogodę :baffled: całe szczęście że Mariusz zwolnił się z pracy i na usg jechaliśmy samochodem :tak:, spóźniliśmy się ale przyjęli nas na końcu :tak:
Bioderka Dawidka ma na 5 :tak::-D, pani dr zmierzyła nóżki i stwierdziła że wyskoki chłopaczek nam rośnie :tak:, za tatusiem.
Pojechaliśmy potem do Akpola kupić Martynce prezent od Majki i kupiłam przy okazji Majce czapę, szalik i rękawiczki na zimę, no teraz to głowa jej nie zmarznie, na tez zestaw wydała 42 zł :szok:, ale fajny.
Jak wróciliśmy to szybko obiad zrobiła i Mariusz pojechał do roboty. Dawidek zasnął, Majka kolorowała a ja poprasowałam i zrobiłam galantynę na jutrzejszą imprę:-p, nocka zapowiada mi się w kuchni bo robę ją na zimno w galarecie, mówię Wam palce lizać :-p:-p.

Rybcia ja tam mówiłam poważnie :tak:.
OGROMNE GRATULACJE dla Dominiki
Madziara mnie również bardzo przykro, trzymaj się.
Women ja myślałam że Ty już po :confused:, powodzenia.

reklama
aniu więc dziękujemy za zaproszenie
Więc się jakoś umówimy na ten placuszek do pogaduszek.
He he wiesz ja bardzo lubię takie maluszki odwiedzać
O i nawet Maja by się pobawiła z Dominiką

Do góry