reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

To miło, że się już nasze kobietki troche na tych Wyspach zaklimatyzowały :-) Fotki super, morze super, tylko plaża......same kamloty chyba. I jak tu mięciutko ciałko poopalać :baffled: . Ale co tam ;-)

Pati - dzięki. A nie wiem czy już Wam mówiłam, że mój synus jest najcudowniejszo-najmadrzejszo-najpiękniejszy dla mnie :tak: (oczywiście tak samo jak wasze skarby dla Was :happy: ).

Kariwiw a my , znaczy Franek odkrył radość grzebania w piaskownicy i korzystamy jeszcze z ostatnich promieni i ryjemy całe dnie.......niedługo chyba się do Japoniii dokopiemy hihi.

Pozdrawiam.

reklama
Dzien dobry Kobiety:-)

pusciutko tu strasznie
wszystkie olewacie forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hyhy

ja jutro na weselicho smigam do kuzyna:tak:
bardzo sie z tego powodu ciesze bo uwielbiam takie zabawy
a zabawa bedzie pewnie przednia poniewaz super goscie beda (wielu z nich znam wiec wiem;-))

ja zaraz do fryzjera lece łepek pokolorowac
pozniej do kosmet. brwi pomalowac
i pazurki zrobic

o jessssu ale fajosko
juz sie doczekac nie moge:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego weekendu Babeczki:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Hej Kobietki,

Ale to nie fair Pati - ja też chcę na jakieś weselicho - nie byłam już od 6 lat - ostatni raz u przyjaciółki, która już rok temu zdążyła się rozwieźć . Też bym się tak trochę odpicowała i heja.

JJ i Franiu - powodzenia w kopaniu. Moje Małe już trochę olewa piaskownicę, co innego plaża! Teraz roznosi piach na łopatce po całym ogrodzie, a latem namiętnie wsypywał go do basenu.

A czy wiecie, że dziś ostatni dzień lata ? Troszkę mnie to napawa smutkiem, ale pogoda fajna. Już za pół roku będziemy witac wiosne, co tam, zleci.

Pozdrawiam was wszystkie mamy.

Baaaardzo dziekujemy za zyczenia :tak::tak::tak::tak::tak:

JJ na tutejszych plazach jest piaseczek ale w wodzie heh...:baffled:

Co ja mialam Wam napisac :confused:

Ogolnie jest fajno, pogoda rewelacja, ciepelko ale bez upalow.
Troche sobie szalejemy po sklepach - zwlaszcza dzieckowych :-p:-)
Duzo spacerujemy i duzo jemy :baffled:
Co by tu jeszcze Wam napisac :confused:

Jak mi się wprzypomni to wroce heh :happy:

Pozdrawiam Was najcieplej jak sie da :tak::tak::tak::tak:

eeeee... nie ma pytań ? :confused:

ale u nas dzisiaj pogoda
mmmm rewelacja, piękne słonko i chłodzący wiaterek
a w sumie już mamy jesień :szok::tak:

witam kolezanki:)niestety czasu u mnie niet:(na poczatku oczywiscie chcialabym pozdrowic mel:) ciesze sie ze wam sie podoba w nowym miejscu i ze sie szybko zaaklimatyzowaliscie. pati ja na weselu nie bylam nigdy w zyciu...mam teraz praktyki w banku, w piatek czekalam na odp w sprawie pracy na ktorej mi bardzo zalezalo...bylam tam dwa razy na rozmowie niestety nie udalo sie:( no na szczescie nie szukam pracy pod jakims przeymusem wiec jak nie ta to inna:)w ten weekend mam pierwszy zjazd. oczywiscie wczoraj rozpoczelismy nowy rok impreza, moja grupa jest niesamowicie zgrana:) poszalalam troche wczoraj.

Na wesela nie chodzisz ale masz gdzie poszaleć ;-)
ja narazie to poszaleję z pieluchami
Czasem mi sie wydaje, że poszaleję koło 60tki :baffled:
no ale nie mam co narzekać
moje szaleńcze czasy już kiedyś miały swój czas :cool2:

Natalya nie dostałaś pracy, bo widocznie ta idealna dla Ciebie jeszcze na Ciebie czeka ;-)

Pozdrowienia ze słonecznego miejsca na ziemi :-)

Hello - tu mkkafe
Poniewaz nie moge sie zalogowac - pisze jako gosc. Strasznie nie podoba mi sie to forum po zmianie - choc moze to kwestia przyzwyczajenia - a ja nie mam czasu sie przyzwyczajac.
Wpadam tylko na chwilke powiedziec ze u nas wsjo ok, pozegnalismy wszystkich roczkowych gosci i mam nadzieje ze ten tydzien bedzie juz spokojny. Piekna pogoda zacheca do spedzania czasu na placu zabaw i spacerkach, uwielbiam ta wczesna ciepla jesien...Kusi nas aby znow pojechac w Biesy, tylko te 500 km mnie zniechecaja. Ale jesien w Bieszczadach jest piekna wiec moze..Narazie Agatka musi pochodzic jeszcze troszke do tej swojej zerowki, nie wypada w pierwszymi miesiacu przerywac nauki:-)

Pozdrowionka dla Bydgoszczanek!!!!!

ooo zalogowalo mnie pod jakims awaryjnym nickiem, nawet nie pamietalam ze mam dwie osobowosci...Dlaczego wiec nie pamietalo mnie jako mkkafe???:baffled:

reklama
mi sie to nowe forum nie podoba i w dodatku dziala mi jakos felernie...ja caly czas praktykuje sobie:) chociaz troche juz mi to sie nudzi...do domu za to wracam pelna energii i ochoty na zabawe:)

Do góry