reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dopiero zajrzałam i nie mogeeeee się spotkać :(, jutro rano wyjeżdzamy z kolejną porcją naszego dobytku do rodziców, jesteśmy w trakcie wyprowadzki, kosmiczny pierdolec, lekko ujmując. Nazbierało nam się gratów przez 8 lat małżeństwa ::) plus Julki "legoland" i jest koniec świata.

Melka Ty masz fajnie, wszystko zostawiasz na miejscu, bo i masz gdzie :-). My to się chyba spotkamy dopiero na wyspach, pewnie tak się stanie, czego nam bardzo życzę ;D :-* ;D :-*

Olji Tobie życzę tego samego :) :) :) :)

Geha
ja na miejscu zostawiam tylko wykładzine 2 regały, komode i zaledwie kilka szmat w garderobie

dzisiaj sprzedałam koleżance z bb ;D wszystkie tzn 90 % ciuchów jakie miałam ;D

Kariwiw nie daj się !!!

laski - do zobaczenia jutro :) :) :) :) :) :) :) :)

spotkanko było super...tylko żal ze lecisz tak daleko Melcia i nie wiadomo kiedy sie znowu zobaczymy
tmotyle81cs4.gif

Właśnie Mel - od czego mamy neta? Kurcze ale szkoda, że nie mogłam się z Wami spotkać - czy macie jakieś fotki ??

Pozdrówka.

p.s. nie daję się, ale na razie robimy tzw próbę sił, kto kogo itp, normalka

dziewczynki....dla mnie tez spotkanko...było suuuuper, szkoda tylko, że tak krótko... :(....nastepnym razem musimy sie spotkać na dłużej.... ;D

proszszszszsz zdjecia... ::)

2006001lx2.jpg

2006003pn6.jpg

2006004wf9.jpg

ps...szkoda tylko,że tak późno przypomniałam sobie,że mam aparat :(....bo przecież była z Nami jeszcze dagcej...

reklama
Do góry