reklama
Dopiero zajrzałam i nie mogeeeee się spotkać , jutro rano wyjeżdzamy z kolejną porcją naszego dobytku do rodziców, jesteśmy w trakcie wyprowadzki, kosmiczny pierdolec, lekko ujmując. Nazbierało nam się gratów przez 8 lat małżeństwa : plus Julki "legoland" i jest koniec świata.
Melka Ty masz fajnie, wszystko zostawiasz na miejscu, bo i masz gdzie :-). My to się chyba spotkamy dopiero na wyspach, pewnie tak się stanie, czego nam bardzo życzę ;D :-* ;D :-*
Melka Ty masz fajnie, wszystko zostawiasz na miejscu, bo i masz gdzie :-). My to się chyba spotkamy dopiero na wyspach, pewnie tak się stanie, czego nam bardzo życzę ;D :-* ;D :-*
M
Melanie
Gość
Olji Tobie życzę tego samego
Geha
ja na miejscu zostawiam tylko wykładzine 2 regały, komode i zaledwie kilka szmat w garderobie
dzisiaj sprzedałam koleżance z bb ;D wszystkie tzn 90 % ciuchów jakie miałam ;D
Kariwiw nie daj się !!!
laski - do zobaczenia jutro
Geha
ja na miejscu zostawiam tylko wykładzine 2 regały, komode i zaledwie kilka szmat w garderobie
dzisiaj sprzedałam koleżance z bb ;D wszystkie tzn 90 % ciuchów jakie miałam ;D
Kariwiw nie daj się !!!
laski - do zobaczenia jutro
M
Melanie
Gość
Spoktanie było super fantastyczne
dziękuję laseczki
jesteście KOCHANE !!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
dziękuję laseczki
jesteście KOCHANE !!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
M
Melanie
Gość
jak to nie wiadomo ?? ?? ?? ??
prawie codziennie będziemy się widzeć
... w necie
prawie codziennie będziemy się widzeć
... w necie
dziewczynki....dla mnie tez spotkanko...było suuuuper, szkoda tylko, że tak krótko... ....nastepnym razem musimy sie spotkać na dłużej.... ;D
proszszszszsz zdjecia... :
ps...szkoda tylko,że tak późno przypomniałam sobie,że mam aparat ....bo przecież była z Nami jeszcze dagcej...
proszszszszsz zdjecia... :
ps...szkoda tylko,że tak późno przypomniałam sobie,że mam aparat ....bo przecież była z Nami jeszcze dagcej...
reklama