reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

asioczku wielka buźka urodzinowa :-*

kochane mam niusa

16 września lecimy już do nowgo domu
kurde strasznie sie ciesze, bo 17 Pariska ma roczek ;D

spełniło sie moje marzenie, będziemy razem HURA!!!!!

to jak?
jeszcze jakies spotkanko do tego czasu ?
Mago pisała mi na gg, ze jest chętna, tylko musze jej dac cynk na telefon, bo ona ma daleko do internetu ;)

czy ktos ma nr tel do Aldika ????

całuje Was i pozdrawiam :) :) :) :)

reklama
Ale wam się udało Melka ! Super !
Co się czuje w takim momencie? Fajnie przed wami nowe życie. Wszystkiego dobrego.

czuje się wielką ulgę ;D

w niedziele skoczymy sobie jeszcze na basen
a w srode zrobimy taki mini roczek dla dziadków i pradziadków :)

Asioczku Wszystkiego Najlepszego od forumowej koleżanki :-*

Mel!! Extra! :-* :-* :-*
Za jakiś czas będę przeżywac to samo, już nie moge się doczekać ;D

Moja Jula mówi bardzo głośno i bardzo dużo- właściwie nie mówi tylko jak śpi ;D Trochę mnie to niepokoiło, więc zrobiłam jej cały pakiet badan laryngologicznych, łącznie z badaniem słuchu (tympanometria) i co się okazało?
Ten typ tak ma, poradzi sobie laska w życiu ;D ;D

Witam po dluuuuuuuższej nieobecności.... ;D

A co tu taka cisza...he???

Spóźnione życzonka imienionowo urodzinowe...dla wszystkich solenizantów.... :-*

Kariwiw gratuluje pracki....i fajny taki synek "całuśny"...heheh

Mel...super wiadomość ...a tak sie bałaś ,źe na roczku Pariski bedziecie bez mężula a tu prosze....suuuper....w takim razie życzę powodzenia pod "nowym niebem" ;D

No laski.......
Melcia nam niedługo ucieka, wypadałoby ja pozegnac ładnie :police: :police: :police:

Moze jakies spotkanie u Sowy ???????????????????????
Kto sie pisze ????????????

reklama
Ja bys sie spotkala, ale pasuje mi tylko czwartek piatek w przyszlym tygodniu. Do srody zwiedzam swiat :(
Pierwszy raz Majke zostawiam na 2 noce.

Dzisiaj znalezlismy pierwszego zeba. Przebil sie bez wiekszych atrakcji wiec nie jest zle.

Do góry