reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

asioczku wielka buźka urodzinowa :-*

kochane mam niusa

16 września lecimy już do nowgo domu
kurde strasznie sie ciesze, bo 17 Pariska ma roczek ;D

spełniło sie moje marzenie, będziemy razem HURA!!!!!

to jak?
jeszcze jakies spotkanko do tego czasu ?
Mago pisała mi na gg, ze jest chętna, tylko musze jej dac cynk na telefon, bo ona ma daleko do internetu ;)

czy ktos ma nr tel do Aldika ????

całuje Was i pozdrawiam :) :) :) :)

reklama
Ale wam się udało Melka ! Super !
Co się czuje w takim momencie? Fajnie przed wami nowe życie. Wszystkiego dobrego.

czuje się wielką ulgę ;D

w niedziele skoczymy sobie jeszcze na basen
a w srode zrobimy taki mini roczek dla dziadków i pradziadków :)

Asioczku Wszystkiego Najlepszego od forumowej koleżanki :-*

Mel!! Extra! :-* :-* :-*
Za jakiś czas będę przeżywac to samo, już nie moge się doczekać ;D

Moja Jula mówi bardzo głośno i bardzo dużo- właściwie nie mówi tylko jak śpi ;D Trochę mnie to niepokoiło, więc zrobiłam jej cały pakiet badan laryngologicznych, łącznie z badaniem słuchu (tympanometria) i co się okazało?
Ten typ tak ma, poradzi sobie laska w życiu ;D ;D

Witam po dluuuuuuuższej nieobecności.... ;D

A co tu taka cisza...he???

Spóźnione życzonka imienionowo urodzinowe...dla wszystkich solenizantów.... :-*

Kariwiw gratuluje pracki....i fajny taki synek "całuśny"...heheh

Mel...super wiadomość ...a tak sie bałaś ,źe na roczku Pariski bedziecie bez mężula a tu prosze....suuuper....w takim razie życzę powodzenia pod "nowym niebem" ;D

No laski.......
Melcia nam niedługo ucieka, wypadałoby ja pozegnac ładnie :police: :police: :police:

Moze jakies spotkanie u Sowy ???????????????????????
Kto sie pisze ????????????

reklama
Ja bys sie spotkala, ale pasuje mi tylko czwartek piatek w przyszlym tygodniu. Do srody zwiedzam swiat :(
Pierwszy raz Majke zostawiam na 2 noce.

Dzisiaj znalezlismy pierwszego zeba. Przebil sie bez wiekszych atrakcji wiec nie jest zle.

Do góry