reklama
Nie wiem czy to Was interesuje ale chciałam wam powiedziec ze u mnie w oracy tzn w Kauflandzie w Fordonie sa teraz w promocji pampersy za 33,99, wydaje mi sie ze nie drogo, ja uzywam Huggies Mega Pack ktore ostatno były za 34zł, a teraz Huggies super flex zwykła paczka sa po 27zł
Rybcia_21
Fanka BB :)
Olka21 to tanie sa pampersy.U mnie w Geant sa chyba droższe
Ciekawa jest ta cena haggies super fleksa.
Ciekawa jest ta cena haggies super fleksa.
ojej tylko 3 dni mnie nie bylo a tu tyle nowych postow
u nas na razie remont malego pokoju - oczywiscie bedzie przeznaczony dla dzidzi. z tego powodu mialam odlaczony net.
hmmm ja rowniez jestem chetna na takie fordonkowe spotkanko choc malenstwa jeszcze nie mam...
rybka 24 trzymaj sie! myslenie pozytywne dziala cuda. ja wierze ze bedzie dobrze i trzymam kciukasy.
u nas na razie remont malego pokoju - oczywiscie bedzie przeznaczony dla dzidzi. z tego powodu mialam odlaczony net.
hmmm ja rowniez jestem chetna na takie fordonkowe spotkanko choc malenstwa jeszcze nie mam...
rybka 24 trzymaj sie! myslenie pozytywne dziala cuda. ja wierze ze bedzie dobrze i trzymam kciukasy.
u nas powolutku bez wiekszych zmian
lezymy odpoczywamy i czasami was czytamy bele do 21!!!
kropla a ty masz chyba tydzień po nas 2 rocznice ślubu my mamy 21 akurat w dniu wizyty wiec mysle że usg i sliczne serduszko bedzie najlepszym prezentem
pa
lezymy odpoczywamy i czasami was czytamy bele do 21!!!
kropla a ty masz chyba tydzień po nas 2 rocznice ślubu my mamy 21 akurat w dniu wizyty wiec mysle że usg i sliczne serduszko bedzie najlepszym prezentem
pa
Rybcia_21
Rybka_24 napewno będzie śliczne malusie serduszko w Twojej fasolince.
kolejny dzień trzymamy kciuki z fasolinke i malutkie serduszko w środku.
kolejny dzień trzymamy kciuki z fasolinke i malutkie serduszko w środku.
Rybka24 Wszystko będzie dobrze, i w końcu przytulisz małą, pachnącą istotkę. Wierzę w to z całego serca i tego Tobie życzę!! Moja córeczka jest również wyśniona i upragniona, teraz już prawie 5 latka, pyskata...najpiękniejsza na całym świecie!! ;D ;D ;D
reklama
Rybcia_21
Kochane Bydgoszczanki trzymajcie Kciukaski za Rybka_24
Ponieważ jest w szpitalu nie plamiła miała w nocy mocne skurcze i jest na Patologi ciąży wczesnej.
Trzymamy za Ciebie Kochana rybko_24 Kciukaski
Ponieważ jest w szpitalu nie plamiła miała w nocy mocne skurcze i jest na Patologi ciąży wczesnej.
Trzymamy za Ciebie Kochana rybko_24 Kciukaski