reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ZDRóWECZKO!!!
GRATUACJE !!!!!

baby%20girl%20cake.jpg

reklama
gratulacje!!! to podobnie jak u nas, maz ma dwie corki i marzyl o synu:) do 3 razy sztuka!!!
niedawno mojej kolezance urodzila sie siostra...bedzie 21 lat roznicy. w domu wszyscy powariowali na jej punkcie:) bedzie pewnie rozpieszczana przez wszystkich
my juz dzisiaj zaliczylismy spaacerek, teraz chowamy sie przed upalami:(
w sobote bylam u fryzjera w salonie zareba i jestem bardzo zadowolona, moge polecic:)

GeHa gratulacje dla siostry i jej całej rodzinki.

Natalya to cena jeszcze nie zabojcza. O ile cos mi zostanie na glowie po wypadaniu wlosow chyba przed powrotem do pracy sie przefarbuje. Tylko dlaczego kazda fryzjerka jak mnie widzi chce mnie na blond robic ...

GeHa.......GRATULACJE DLA SIOSTRY.....NO I DLA CIEBIE >>>>CIOCIU.... ;D

Dziewczyny mam dzisiaj leeeenia straszliwego...nic mi sie nie chce.... ::)

ja sie wkurzylam bo poprzednia fryzjerka zpieprz...mi wlosy, tzn trzymala za dlugo rozjasniacz i  mimo ze teraz ta ze starala sie trzymac krotko mowila mi ze bede mi sie lamac wlosy, chcialam sie cala przefarbowac na blond to mi powiedziala ze mi wtedy wypadna ::) mysle ze jednak ten salon moge z czystym sumieniem polecic
dodam ze na poczatku myslalam ze cena bedzie wyzsza bo naczytalam sie o tym salonie w gazecie:)

Mkkafe - strasznie współczuję, oby wam się ta zła passa odmieniła... Trzymaj się dziewczyno.

Ja też się wybieram na farbowanie włosów w tym tygodniu - ale raczej będę rozjaśniać, bo latem i tak mi wszystkie kolory płowieją. Też kiedyś miałam za długo rozjasniacz i włosy miejscami zrobiły mi się jak guma brrr :mad:, ale jakoś je uratowała fryzjerka.

A ja dziś zamiast lenia nawet speeda załapałam. Ale, teraz sobie robię sjestę. Potem zrobię szarlotkę, mam tyle jabłek w ogrodzie, że aż żal, żeby się zmarnowały, chyba , że wpuściłabym tam samego Wiktorka - on zjada wprost z ziemi i to te najbardziej kwaśne :p .

GeHa - no to zdrowie młodej damy i rodziców rzecz jasna.

A my wróciliśmy znad morza, było super, szybko minęło a Jędruś dostał takiego apetytu, że szok przeżyłam ile zjada. Jutro wkleję jakies fotki.

Jeśli chodzi o fryzjera to ja umówiłam się do salonu na Osowej niedaleko mojego bloku, zobaczę co z tego wyjdzie, bo jeszcze tam nie byłam, ale spróbuję. Na początku sierpnia wracam do pracy, opiekunkę znaleźliśmy, ale w miejscowości, w której pracujemy tzn. w Szubinie,. Na Osowej nikogo odpowiedniego nie mogliśmy poszukać a doszliśmy do wniosku, że jak mamy małego wozić na inne osiedle to bardziej będzie po drodze tam gdzie pracujemy, no i środowisko mniejsze, więc osoba bardziej znana.
Asioczeka jak u Ciebie casting?? Przeprowadzony, guwernantka wybrana??

reklama
Olka jutro sie dowiem gdzie wracam do pracy, bo jezeli nie bedzie to Bydgoszcz to jeszcze nas przeprowadzka czeka i wtedy szukanie naini na miejscu. W tej chwili mam optymistycznie 6 potencjalnych nian umowionych na rozmowy 2 mlode studentki 4 starsze. I teraz sie jeszcze mocno zastanawiam czy Maje bedziemy do kogos wozic czy niania bedzie do nas przychodzila. Majka znacznie lepiej zachowuje sie na swoich smieciach. My niani zdecydownia szukamy na naszym osiedlu lub po drodze do pracy.

Kariwiw mi latem tez kolor plowieje szybko wiec chwilowo latam w naturalnych pasemkach. Jablek z ziemi zazdroszcze Wiktorkowi. Zawsze dla mnie bylo im kwasniejsze tym lepsze.

Do góry