reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Asioczekmy też wolelibysmy jakąś nianię mieć na miejscu, żeby przychodziła do nas, ale niestety nie udało się poszukać kogoś takiego a nie chcielismy nikogo z ogloszenia.

reklama
GeHa.....
GRATULACJE :-* :-* :-* :-*
DLA CAłEJ FAMILJI

malowanewszystkiegonajsz6.jpg

Kariwiw...no Ty mi tu jeszcze pisz o ogrodzie ::)
i to w dodatku pelnym jablek :p
tez bym chciala dom z ogrodem miec
i koniki ze dwa i ............
och, ale sie rozmarzyłam ;D

u mnie co prawda jak na wsi, ale blok
a blok to blok, wiadomo

GeHa - gratulacje dla siostry i oczywiście dla całej rodzinki! A i jeszcze wygranej w totka Ci życze - bycie ciocią zobowiązuje ;)

Mk - trzymaj się dziewczyno. Myślę, że limit już wyczerpaliście na parę lat i przyjdą lepsze czasy.

Upały dają się we znaki. :mad: U mmie w pracy jest w tej chwili 28 stopni - po 11 mam około 32. Niestety nie załapałam się na klimę :mad: Za do w domku mam super - zawsze chłodzik, bo dom ma grube mury i jest dobrze zaizolowany. A do tego rzut beretem nad kanał bydgoski - a nad wodą to już jest ok. Ostatnio prawie cały czas tam przesiadujemy z Alą. Jednym słowem oby do 15 !

A fryzjera jak chcecie to mogę na wyżynach polecić - jeżdżę to tej kobitki z drugiego końca miasta, ale jestem bardzo zadowolona - już będzie piąty rok.

Pozdrawiam serdecznie tym bladym świtem ;-) Miłego dnia!

Ja także chcę domek i drzewka owocowe !!!!! :p ::) :p
GeHa suuper.. też bym tak chciała jak Twoja siostra ;D ;D ;D
Mam wrażenie, że dziś jakby przyjemniej na dworku, jakiś wiaterek powiewa...ale już siedzę w domku, tzn. w bloku :D :laugh:.

asioczek pisze:
Jablek z ziemi zazdroszcze Wiktorkowi. Zawsze dla mnie bylo im kwasniejsze tym lepsze.

No niby tak, ale ja zawsze się boję, że zje z robakiem :p bleee

No domek na wsi to fajna rzecz, ale w ogóle to masa obowiązków, nie jest tak różowo przez cały rok. No i nie mieszkamy w nim sami, ale mamy caaaałą górę - właściwie jak mieszkanie w bloku, nie narzekam. Da się żyć.

Hej chyba dogorywacie w tym upale, takie tu pustki.
A ja sie pochwalę - właśnie wróciłam z 10 km trasy którą pokonałam na rolkach z moją przyjaciółką. Jesteśmy z siebie dumne. Mokre, zziajane ale twarde, dziś padł nasz rekord. Nasi chłopcy idą spać, a mamusie na roleczki - uwielbiam to.

Mój mąż zaprasza was wszystkie kochane foremki bydgoskie od piątku do siebie do CUBUSA - zaczyna się final sale - np ciuszki dziecięce w obniżce nawet około 15 zł. Inne też mocno obniżone oczywiście.
A tak się tu kazał zareklamować, za darmochę. Co niniejszym czynię.

Miłego wieczoru.

ale tu pustki, tzreba watek podniesc:) te upaly mnie wykoncza:(
8 sierpnia jade z malym do zakopca na wczasy ktore mam nadzieje mnie zrelaksuja i poukladaja nieco w glowie. a na poczatku wrzesnia jade z malym do turcji...tak z malym...bez taty!!! jak mnie to wkurza!!!
mimo wszystko mam nadzieje ze chociaz na jakis weekend we dwojke sie wyrwiemy...
pogoda w tym roku na urlop w polsce dopisala:) powinnam teraz siedziec nad morzem a nie w domu...
brakuje mi uczelni, niby raz na dwa tyg ale jakos taka pelna energii wracalam, a teraz jestem stale zmeczona i mam lenia na wszystko:(
jutro wieczorem chcemy isc do kina na druga czesc piratow, widzial ktos?? warto??

bylismy z meżem w czwartek wieczorem na "Piratach"
szczerze mowiąc nie bardzo gustuje w takich bajkach,dlatego dla mnie szalu nie robi
ale obejrzec mozna( ładne krajobrazy :p)

reklama
ja tez nie przepadam za takimi filmami ale ide dla meza:) a ktos widzial to polska komedie dublerzy??? zapowiadali taki hit, ale pewnie kolejny niewypal.
maly mi juz od 5 godziny koncertuje...padam juz:(

Do góry