reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a ja u dr Lach z 2ki płaciłam zawsze 70 albo 80 już nie pamiętam
ale wizyta obojętnie czy było USG czy był zabieg zawsze kosztowała tyle samo :)

reklama
ufff w koncu zalatwilam ten chrzest, balam sie troche bo jest nowy proboszcz a jak wchodzilam to wlasnie klocicl sie z jakims staruszkiem, ten staruszek krzyczal ze biednemu choremu czlowiekowi nie chce pomoc, ksiadz powiedzial ze ma isc do caritasu on mu nie pomoze bo go oklamal :-[ oczywiscie zapytal sie o slub koscielny, jak powiedzialam ze nie ma skrzywil mine, powiedzila ze nie powinien sie zgodzic na chrzest i ze to ja powinnam powiedziec "mezowi" ze powinnismy sie pobrac bo zyjemy w grzechu, jak mu powiedzialam ze maz jest niewiezacy od razu powiedzial ze nie ma problemu bo mozemu wziasc cos takiego jak slub jednostronny??? jakos tak. w kazdym razie mam to zglowy, dzisiaj widzialam sliczne sukienki ale moj rozmiar byl juz wykupiony :mad: w niedziele szykujemy imprezke, tort zamowilam jednak w staropolskiej, taka spiaca dzidzie, wkleje fotki jak juz bedziemy go mieli:)

My tez na Staropolska sie przenieslismy
To glupie z tym slubem
Po co dla meza taka maskarada??
Czy dla xiedza to nie jest zniewazenie jego wiary??
Chrzest dla dziecka ma byc
A jak ktos niewierzacy to nie bedzie sie deklarowal aby wychowac dziecko w wierze, bo i w jakiej???

Pogawędki małżeńskie:
Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie?
Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
uhhh...Pati26 ;D

Ja już od kilku dobrych lat chodzę do ginesa Bielińskiego na ul. Cieszkowskiego 5 (lekarz z Polikliniki Wojskowej) i nie mam zastrzeżeń. Pełna kultura. Kobitki z brzuszkami 50 zeta, a normalnie 70. Ja jestem zadowolona i plecam :).

mago, nasze córcie prawie w takim samym wieku. Na roczek u nas chyba będzie grill i jakiś torcik. A jeśli chodzi o drugą dzidzię to ja już od pół roku płaczę mężusiowi, że chcę dzidzię. Na razie niestety nic. W ogóle to ja zawsze marzyłam o czwóreczce, ale chyba nie mam co na to liczyć. Mam nadzieję, że chociaż jeszcze jedno się uda. Najmłodsi już nie jesteśmy więc od piątku bierzemy się porządnie do roboty

Coś tu się chyba zacięło...kilka razy wyświetlają mi się 55 wiadomości i moja dzidzia ma tyle samo m-cy tygasi i dni hmmmm :p

Dziewczyny, czy to może być trzydniówka? Mój synek miał wysoką goraczkę i wczoraj dostał wysypkę, ale nie czerwone kropki tylko bardziej place, szczególnie na czole i karku a obsypany ma cały tułów i cała główkę między włosami też, na nóżkach i rączkach nic nie ma. Mam nadzieję, że to nic groźnego.

reklama
Do góry