reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A tak sypiałyśmy w szpitalu.
hahdn4sa2np1njyx.jpg

reklama
przeczytałam ;D

asioczek poród miałaś z tych lepszych ;) łatwiejszych i szybkich :)
jeszcze raz gratuluję :-*

ale co za dupek z tego gina :( :p

asioczek na obolałe, poobgryzane sutki mi pomógł rewelacyjnie baphanten - i dzidzia może go zjadać, więc jest bezpieczny :)
teraz przydaje mi się dla Pariski :)

Całej laluni nie widać ::)
ale to co widać to słodki widok :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Jest piękna :)

Witaj Młoda Mamo!

Piekne to twoje maleństwo....ach....i nawet dała sobie założyc "łapki niedrapki"....Franek od razu grymas i płacz... i tak wyszedł ze szpitala cały podrapany ;)

Czekam na wiecej foteczek.........

a na bolące sutki rewelacyjny jest bephanten i smarowanie ich po karmieniu kroplą pokarmu - nie robią się wtedy takie szorstkie i suche.

Bepanthen i krople mleka stosuje :).

Idę przygotowywac pierwsza kapiel ...

Mel gin, ktory mnie tak na duchu podniosl to byla kobieta ...

Witaj Asioczku..... :laugh: :laugh: :laugh:
Sliczna ta Twoja mala Królewna :-* :-* :-* :-*

Asioczku, jeszcze raz gratulacje dla Ciebie, że tak sprawnie Ci poszło, dla mężusia, że nie padł przy przecinaniu pępowiny a dla Majeczki dużo radości na tym świecie.
Jak ja Ci zazdroszczę. Moja królewna ma już siedem i pół miesiąca a ja bardzo, bardzo tęsknię za kolejnym maleństwem. Cudowne są te pierwsze godziny, prawda? Życzę Wam dużo radości z poznawania siebie.

Asioczek - witaj juz jako mamusia - jeszcze raz ogromne gratulacje !!!!

JJ - jutro umowilysmy sie na gg na spacerek z Arabella - czyli jutro, 10 kolo PiP :) Zapraszamy ;D

ASIOCZKU WITAJ NA BB UŚCISKI DLA ŚLICZNEJ MAJECZKI bardzo się cieszę, że polożna sie sprawdziła i że wszystko przebiegło pomyślnie i w miare łatwo, szkoda tylko, że pan doktor nawalił i nieumiejętnie posługiwał się kamerą :mad:

POZDROWIONKA DLA WSZYTKICH :)

reklama
Aska jeszcze raz gratulacje. Majeczka sliczna, czarniutka :D Super ze juz jestescie w domku i spedzacie z soba te pierwsze cudowne chwile.

Zabieram sie na spacerek, tata z Agatka pojechal do centrum uciech dzieciecych ;D

Ale tu pusto ostatnio ::) :p

Do góry