reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam :)

Krolcia dla mnie dziewczynki "obsługa" łatwiejsza bo pierwsze przewijanie chłopca było niewypałem, jak można tak ten "sprzęt" wywijać :p i po mym wyczynie chłopiec miął cały brzuch mokry a pieluchę suchą :tak:

Pogrzeb mielismy w zeszłym tygodniu i jeszcze myśle :-(

Spotkaniu mówię TAK, ostatnie było aż tak dawno temu :szok:

Wronka my tez nie potrzebowalismy...kuzynka chodzi ale to wlasnie do Alegro_vity ale to jest od Karłowicza...

Olka ze Osielsko to ja wiem...znam jak wlasna kieszen :-p dlatego pytala dokladniej gdzie ;-)...

Nooo mnie dobil tez pogrzeb dzisiaj :-:)-(..echhh...wrocily wspomnienia :-:)-(

Witam i ja. Zbolałym zdrowia, smutnym radości a wszystkim dobrego życzę,
Ja mam dziś zalatany dzień, praca fryzjer potem musiałam jechać po nowego pilota do garażu i dopiero usiadłam. Co do spotkania jestem za pizza to była tak dawno że chyba moje dziecko młodsze było w chuście:-) .
Wronka ja polecam dr Doroszewskiego. Bardzo kompetentny facet. Pozdrawiam

pizza była z dziećmi spotkałyśmy się wtedy w Fordonie :)
wlasnie zdjęcia ze spotkania oglądałam :p

Jest jeszcze ta pizzeria z tym kącikiem dla dzieci ?

Olka - zazdraszczam przeprowadzki do domu :)
ja 20 lat mieszkałam obok starego cmentarza w dodatku ulica nazywała się cmentarna:D hehehhee

Krolcia - ja od końca listopada chodze z Adamem co tydzien max co dwa:D początki były straszne mało sraczki z nerwów nie dostalam ale na szczęście Adas współpracuje :p jutro mamy ostatnią wizytę:D:D potem kontrole będą TYLKO:)

AA dziękuję u mnie dobrze. Mieszkam na bloniu. Już po ślubie. Załatwiłam remont tu placu zabaw wkobcu. Jas do żłobka zaczął chodzić a ja pracować. Zdrowie trochę krucho było ale już ok.

Witam wieczornie.
Już sami znowu na 5 dni.:-(

Jutro od rana bieganina. Dotrwaliśmy do terminu u laryngologa, który to zaklepaliśmy sobie w listopadzie:dry: . Od 8 przyjmują. Nie mamy numerków czy coś, więc już się boje, że będziemy zalegać w poczekalni kilka godzin:crazy: . Rano zawieziemy Matiego do przedszkola i kierunek szpital dziecięcy.

Na środę jeszcze zapisałam Mateusza na lakowanie zębów, więc też wyprawa. Oby później już nie trzeba było nigdzie jeździć.

Karola daj znać jak po wizycie ?

My rozpakowywania ciąg dalszy, Karola daleko do nas nie masz może nas kiedyś nawiedzisz?

reklama
Hej!

Karola a myslalam ze juz tam nikt nie przyjmuje..u kogo bylas?? Jak po wizycie,daj znac...

Malenstwo to super...wszystko sie ladnie uklada...zdrowka zycze!

Olka jak tam w ogole sie mieszka?? Jak ja Ci zazdroszcze :-p

A u nas kolejny weekend do gory nogami...najpierw kino w sobote,najedli sie popcornu i opili pepsi i o to mialam noc wrazen :no: Mat wymiotowal a wczoraj caly dzien rozwolnienie...dzisiaj troche odespalismy,jest dobrze tylko litosci niech ktos zmniejszy barometr bo mi glowa peknie :no: od trzech dni normalnie horrorrrrr :-( i nogi z betonu echhh

Do góry