reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasia :-D:-D Wiem wiem ;P

Ja dzisiaj umylam okno balkonowe wyczysciłam dywam w szafach ukladałam...a do Swiąt jeszcze tak daleko hehehe...okna juz nie bede myla do Świąt na bank...jeszcze tylko u dzieci musze umyc.

Głodna jestem ale zaczynam diete bo dzisiaj szoku doznałam ...zawsze wazyłam 55 kg po Tymku 58 maks ...po Kai 66 i taka waga towarzyszyła mi bez zmian przez 4 lata...dzisiaj wchodze na wage a tu 70 :szok: Załamałam sie...wiec Kasia czym predzej do Fita:wściekła/y::tak:

reklama
a reka zlamana :/ jakas kosc w nadgarstku, nie poszlam sie zagipsowac , kupilam stabilizator ...

Sali - pieeeekna rocznica :D my takowa za 3 lata bedziemy obchodzic:D

a ja dzisiaj dostalam wymarzone buty mojej ulubionej firmy i to w rozm. 42 !!! Pierwszy raz natknelam sie zeby mieli, ale sprzedawczyni powiedziala ze taki rozmiar wyjatkowo do nich trafil i to jeden jedyny, wiec mialam fuksa:p

z waga ja tez stoje, ale musze przestac karmic zeby sie zabrac za odchudzanie :)

Hej!

Jaka ja dzisiaj zamulona :/ @ dostalam wiec glowa mnie nawala i bym tylko spala...

Sali o tak 10 lat i to jakich :)...oby tak dalej ;)

My tam 5 lat po slubie,razem razem 14 a znamy sie 18 bedzie masakra haha...

Aga,niedobrze :( jeszcze to potrzebna ;/.Super ze buty wymarzylas ;)

Jutro Wika na wycieczke z rana jedzie,popoludniu moze z ciocia na basen a w niedziele do chrzesniaka na urodziny takze weekendos jako tako zaplanowany.

Aga no co Ty az tak??Lipa;/Oby szybko sie zrosło..

Ja jednak 68 waze ufff ale i tak 2 przytyłam wrrr

A propo własnie zapiekanka w piekarniku;pTak ooo rocznicowo;))
Nic nie planowalismy bo z kasa cienko..pozyczylismy sporo gotówki szwagierce na wyjazd do Niemiec i czekamy na zwrot bo D obiecał mi pierscionek;))

Uciekam do męża;)

Hej!

Ja noc masakra:/...ale juz dobrze i mam nadzieje ze nie wroci...dopiero co sniadanie zjadlam,apetyt dostalam ;).
Wika na wycieczka,potem moze na basen...obiad na gazie a ja ide troszke chociaz poprasowac bo mi gorka rosnie :/

Milej soboty zycze :)

Witam
Korzystałam w weekend z obecności m. W przyszły znowu go nie będzie, więc dwa tygodnie sami. Ech

Aga masz Ci los! Szybkiego zrośnięcia!

Sali wszystkiego najlepszego i szczęścia na kolejne lata!

W końcu się zebrałam i pstrykłam:-p fotkę. Mam nadzieję, że decyzja Izy aprobująca będzie;-).
rab.JPG

Załączniki

• rab.JPG
    rab.JPG
    89,9 KB · Wyświetleń: 63
Witam poniedziałkowo-słonecznie :-)

Zapowiadają kilka fajnych dni i dobrze bo jutro mam wyjazd na Kapusciska a w środę zaliczam szpital onkologiczny i pewnie wrócę chora jak zawsze słuchając o tych wszystkich chorobach :-(

Karolcia napisałam privka :tak:

reklama
Do góry