reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej hej! Co to za cisza...??? Rozumiem ze slonko jest ale bez przesady;PP.

Asia fajny chlopak Ci rosnie,gratulacje dla Jasia, sie nie obejrzysz jak za chwile bedzie biegał;)...

Jak tam Nasze ciezarówki,jak samopoczucie??

reklama
no ja kiepsko, zwiększona dawka leku :-(
ale musimy dać jakoś radę,
niech ktoś zgasi to słońce bo mnie dołuje :-(
buuu ale pozytyw bije z mojej strony :-(

sie witam :D

ja sie kulam z rozwarciem i nakazem lezenia:D wlasnie dzisiaj zaczelam kurs foto dla mam (z nasza madziarka) i calkiem fajnie sie zapowiada:) zaczynam rozumiec aparat hehe :)

slonko mnie pozytywnie nastraja, mam nadzieje ze sie z moimi tyłkowym motorkiem za szybko nie rozpakuje ;)

Hej!

Haha aparatki;D

Aga foty z sesji super:)...

Malo spalam dzisiaj ale to dobrze,mam powera,dla mnie tak 6h snu to ok a jak spie duzej to mega len ze mnie...dobra lece sie wziac za robote.

reklama
Witam i ja!

Kaaasiulka jak dla odmiany dzis doszłam do odwrotnego stwierdzenia, że 7 godizn to dla mnie ostatnio za mało i muszę chodzić wczesniej spać :cool2:

Do góry