reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga,odpoczywaj,lez ile wlezie;) mam przyjechac z szampanem..jezyk mozesz zamoczyc:)

Wrocilam z Focusa,cala i zdrowa,lubie tak pod wieczore bo ludzi wtedy mniej,towaru nie dolozyli w sumie to samo co w weekend widzialam takze jestem niezadowlona...ale spacer mega byl,dobry przed spaniem:)

Spadam do wanny...

reklama
Hej, Wy do spania a ja dopiero komputer włączyłam :-) pewnie dziś szybko nie pójde spać bo u córci kuzynki są i zabawa dopiero sie zaczyna ;-)

Aga fajnie, że u lekarza dobrze, ale dlaczego dostałas zjobki u stomatologa???

Hejka;-)
Kawa mi się robi.:tak:

Aga a co nie tak ze stomatologiem.

Kasia ja mam zamiar pobuszować w marcu, jak będą największe wyprzedaże i młodemu kurtkę na przyszły rok na zimę kupić. Tak w zeszłym roku kupiłam kurtkę za 79 zł przecenioną z 219 w 5-10-15.:tak:

Mam nadzieję, ze w tym roku też uda mi się coś upolować w rozsądnej cenie.

Szkoda, że butów tak się nie da na wyrost kupić:-D

Hej!

Ja wczoraj tez myslalam ze chociaz kurtki kupie a to dooopa,nawet w normlanej cenie nie byli,kilka malutkich rozmiarow,pustki takie ze az;/.
No z butami faktycznie ciezko chociaz ostatnio dla Wiki kupilam i beda jej dobre na przyszly rok ale z malym nie ryzykuje;)
To czekamy do marca:)

A Wiki jeszcze spi,odsypia wczorajsza nocke,jak sie imprezuje to tak sie potem ma hehe...

Karola jak kaszel? Lekarza zaliczasz?

Kaszel lepiej, ale po południu pójdziemy do lekarza.:tak:

Mateuszowi to tak na zmianę noga rośnie, że ja się boję na wyrost kupować. Raz nie przechodzi 3 miesięcy i już są za małe innym razem przedrepta przeszło pół roku. Myśmy kozaki teraz jesienią kupowali już na 35 a poprzednią zimę w 32 jeszcze chodził!:baffled::baffled:

Noo to faktycznie,nie ma co ryzykowac ;)...daj znac co tam potem u lekarza?

Ja sie ogarniam,Wiki wlasnie wstala,zje sniadanie i na zakupy...po obiedzie moze do babci podjedziemy,zobaczymy jak checi;)

Izka,Ty nocny marek a my ranne ptaszki;D...jak tam samopoczucie??

reklama
A u mnie dopiero pobudka :-) taki leniuch jestem, obudziła mnie koleżanka z pracy z informacją, że mam dziś nie wychodzić z domu bo nad Bydgoszczą unosi się smog :-(

Do góry