reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Muszka dzieki,na Gdanskiej wiem ze tak rano trzeba sama kiedys jezdzilam;/ ja musze isc prywatnie,to Ty pisalas o Lipkowskiej???
Dzwonilam ale mowia ze mam dzwonic w piatek zeby w poniedzialek miec wizyte po 15stej...

Karola dzieki:-) ale golebia chyba moje wiatry zwialy :-D zapach poczulam dziekuje;-):tak:...

Lete do biedronki...

To zostaje mi tylko Ona...

Mlodziez ogarnieta,wlasnie schowalam im mate do tanczenia po tak napierzaly ze tylko czekalam na babcie z pietra nizej hehe...Mati spi juz od godziny a M przyjechal,sie ogarnal,zjadl trzy kolacje i tez juz kima;)

Ja tez zmykam...milego ogladania;-)

Czaruje zeby wstawic sygnature-swieze foty dzieci-i nie moge;/,jak wstaiam jedno jest ok a chce dodac drugie to mi to wczesniej wstawione znika wrrr

Ostatnia edycja:
Hejka
Dziś młodego dziadek zawiózł do przedszkola. Pokasłuje jeszcze...chyba jutro się wybierzemy do lekarza tak na wszelki wypadek.
Te małe zarazy jak nie musiały rano wstawać to przed 7 na nogach! A dziś budzić musiałam, bo po 7 jeszcze spali!
mad.gif

Hej!

My z mlodym po sniadanku a dziewczyny jeszcze spia,zasnely kolo polnocy,ciekawe jak dlugo by wytrzymaly zebym nie kazala do lozka sie klasc..

U mnie to samo,jak musza nie wstaja a jak nie to po 6 buszuja;-).

A mnie glowa trzeci dzien cmi;/ ale cisnienie wysokie to przy takim ja do tylu chodze;/

Kasiulka witaj w klubie mnie głowa po prostu pulsuje już z tydzień chyba. Myślałam że będe pierwsza a tu nici nasze ranne ptaszki już buszują.

reklama
Do góry