reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ale mgła się u nas zrobiła!

My też zaliczyliśmy przechadzkę.

Mały od godziny już śpi, pewnie jeszcze trochę pociągnie.
Obiad się już wykańcza. Dziś ogórkowa! Dawno nie było zupy i jakoś mnie naszło:tak::-)

No wiecie co taka piękna pogoda a tu smog. Normalnie słonko przygrzało to śnieg się zaczął z dachów zsuwać i piękne sople się porobiły. Moi chłopcy dzisiaj cały dzień oglądali te zjawiska. Potem M był odśnieżać z nimi podjazd bo jak przyjdzie odwilż to się lód zrobi i będzie kiepsko. Ja mam niestety jeszcze zwolnienie :no: A tak ogólnie to oklapła jestem dzisiaj i nie mam weny

I doopa. Do lekarza nie zdążyliśmy. Dziadek dziś odbierał młodego i po przedszkolu zabrał go jeszcze do sklepu.
Trudno. Nie jest źle, najwyżej w poniedziałek podejdziemy.:tak:

Jaaaka mgła!

To może jakieś wspólne marcowe zakupy zrobimy?

Krolcia, mąż dojechał? Może wpadniesz na pogaduchy? Moje śpią, M. nie ma. Chata wolna!

Hej, Wy do spania a ja dopiero komputer włączyłam :-) pewnie dziś szybko nie pójde spać bo u córci kuzynki są i zabawa dopiero sie zaczyna ;-)

Aga fajnie, że u lekarza dobrze, ale dlaczego dostałas zjobki u stomatologa???

za dawanie dziecku do picia kompocikow i sokow owocowych ... mam go przestawic na wode ...
no i jak byl maly to te nieszczesne herbatki granulowane

Witam.... znowu mnie od netu odłączyli na pół dnia :wściekła/y:

Agnieszka ja Martynie do tej pory wiecznie soczki podaje i zastanawiam się czy dobrze robię, ale co do herbatek granulowanych jakieś uprzedzenie od dziecka mam :-) ważne że ząbki całe u niej!

Izka,Ty nocny marek a my ranne ptaszki;D...jak tam samopoczucie??

Dziękuje dobrze, choc jeszcze w szyjce chrupie :tak: ale dziś zaliczylismy z całą ekipą spacer nad Wisłe i pewnie w smogu... teraz w końcu dziewczyny usnęły to i ja mogę iśc spać!
Zazdroszcze Wam bycia rannym ptaszkiem, zawsze obiecuje sobie iśc szybko spać i wtać razem ze słoneczkiem, ale jak nie muszę to tego i tak nie robię :zawstydzona/y:

Witam sobotnio:)

My wczoraj zaliczylismy znowu Focus,tym razem nie zakupy tylko pokaz znajomych z Fit-Maxu i szkoła tanca Bailamose...szlam od babci z Lesnego i weszlismy "po drodze" na pokazy,fajnie bylo:) stwierdzam ze sie zapisuje na fitnes;) ktoras chetna moze??

Potem wieczor babski;D jak wracalam to tak sypalo pieknie,drzewa biale itp a ja jak balwan hehe no i ta mgla;/

Moje tylko wode pija,od swieta sok wiadomo;)

O 10 Wiki idzie na cwiczenia rozciagajace wlasnie do Fit-Maxu,w sumie mogli by czesniej organizowac takie zajecia dla dzieci.

reklama
Hejka
Arabella nie kuś! Tą wolna chatą! He he:-D

Mąż wczoraj dojechał. Wpadł on a zaraz potem Mateusz z dziadkiem. Akurat ksiądz wychodził od nas he he. W tym roku kolędę przyjęłam sama z Danielem, ale przynajmniej streszczał się ksiądz.:tak:

Ja tak do focusa myślę, żeby wpaść w lutym może, aczkolwiek strasznie nie lubię, ale kuszą mnie piżamki z reserved kids.:rolleyes2:

Oj ja bym chętnie poszła na jakiś fitness. Ale jak w tygodniu sama jestem z dzieciarnią to nie da rady.:-(

Do góry