reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę ;D
dziewczyny juz sie poznały - pierwsze koty za płoty :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu ;D

ale tak naprawde, to film jest ok
nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy :p - bo wcale taki nie jest ::)

heheh jak mi mąż powiedział ,że rozmawialiście o dzieciach....to myslałam ,że ze śmiechu padne....heheh ekspert sie znalazł...hihihi ;D

reklama
Irin moja położna to Ania z I położnictwa (2 piętro) taka wysoka krótko obcięta blondyna :).
Powoli brakuje mi zajęć w domu, mieszkanie wysprzątane, wszystko się błyszczy nawet okna zostały umyte (przez męża) torba spakowana i czeka na godzinę zero. A tu jeszcze nic nie wskazuje, że jakaś akcja może się rozwinąć w najbliższych tygodniach. Oj chyba termin podany przez Wasilewskiego na USG się nie sprawdzi i do normalnego terminu dotrwam. Ale pocieszam się ze to juz nie tak dlugo 3 tygodnie chyba dam rade ;)

asioczek...heheh nie chcę Cię martwić...ale tak jak Wasilewski jest nieomylny jeżeli chodzi o płec...tak z tym terminem podanym przez niego bywa różnie...hihi mi powiedział ,że ok. 26 maja urodzę....a termin wg. OM miałam na 8.06...no i w tym dniu urodziłam ...ale tylko dlatego ,że miałam wywoływany....hihi bo pewnie bym przenosiła... ;)...no ale dasz rade...trzymam kciuki....to juz ostatnia prosta....chociaż dla mnie była chyba najcięższa...no ale ja to miałam wymiary i kg...itd... ::)

Wanda, spacerowałam dzisiaj przed Twoim blokiem i rozglądałam się, ale nie widziałam Cię nigdzie ;D

wronka pisze:
Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę ;D
dziewczyny juz sie poznały - pierwsze koty za płoty :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu ;D

nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy :p - bo wcale taki nie jest ::)

heheh jak mi mąż powiedział ,że rozmawialiście o dzieciach....to myslałam ,że ze śmiechu padne....heheh ekspert sie znalazł...hihihi ;D

;D - acha czyli przyjął taką wersję ::) - noo, tak o dzieciach sobie pogadalismy ;) :p :D

Melanie pisze:
wronka pisze:
Melanie pisze:
ja też byłam w kinie
i Weronika wronki przyprowadziła do mnie i Pariski swojego tatę  ;D
dziewczyny juz sie poznały  - pierwsze koty za płoty  :D
i to zdarzenie pamietam najbardziej z tego filmu  ;D

nie wiem czemu słychać opinie, że jest do dupy  :p - bo wcale taki nie jest  ::)
w pewnym sensie mozna to nazwac o dzieciach ::) :p ;D ;D ;D ;D ;D

;D - acha czyli przyjął taką wersję  ::) - noo,  tak o dzieciach sobie pogadalismy   ;) :p  :D

No to ja mam rozrzut 9 marca wg USG a 19 marca wg OM, a jak przenosze to w ktorys wtorek 21 lub 28 bedziemy probowali skusic Maję do wyjścia.
Zobaczymy jak to bedzie.

Czesc dziewczyny!!!

Jesli chodzi o terminy wg dr. Wasilewskiego to u mnie tez nie trafil termin mialam na 8.06 a wg niego najpozniej do konca
maja. Mój synio urodzil sie dokladnie w termin OM 8.06.

U nas nic nowego!
Zapisalam Samuelka do "O" do SP65, badzie to zerówka integracyjna.

Jutro jedziemy na kulig Pod świecie ze znajomymi.
Jakis gospodarz to organizuje,.
Godzina jazdy na sankach a pozniej ognisko, kielbaski, grzane piwko :p
Cała ta przyjemnosc 40zl/os, dziecko 25zl(oczywiscie bez prowiantu ;D)

Dzisiaj ostatnia sobota karnawalu :laugh:
Macie jakies plany.................???????????????

U Nas milo sie zapowiada wieczór ;)........przyjadą dzisiaj znajomi na kolacyjke i wodeczkę, :p

A teraz lece włoski wyprostowac i kreacje przygotować :p :p :p ::) ::) ::).

POZDROWECZKA LASECZKI!!!!!

reklama
my w domu - bez znajomych, bez wódeczki, bez prostowania włosów ;D
ale z barszczykiem - troche dzisiaj przemarzłam :p

Pati masz juz ten kabel???

Ja chodziłam do sp 65 w 7klasie ;D

Do góry