reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wasilewskiego polecam chodzilam do niego z Adasiem. plec dopiero w 20tc podal ale moje dziecie z uporem maniaka dupsko wypinalo i nie szlo stwierdzic co tam chowa:D

reklama
Ja polecam dr.Pierzchało-Zakrzewska...w dwójce miała opinie ze nigdy sie nie myli co do płci no i u mojej dwójki płec rozpoznała szybko i bezbłędnie..poza tym ciepła ,rzeczowa jak dla mnie do tej pory najlepsza!!!

Witam po kolejnym wypadzie morskim, pojechalismy w ciemno i wylądowalismy w Ostrowie.... super, spokojna mieścinka. Odwiedzilismy kolejny raz latarnie na Helu i w Rozewiu oraz fokarium, lubie tam wracać. Za dwa tygodnie jeszcze kilka dni w Grzybowie tam gdzie bylismy niedawno tylko znajomi inni :-) Jutro czeka mnie pranie, sprzatanie i shopping spożywczo-warzywny :-p
Udanego weekendu!
Niechorze z przed tygodnia... mam fioła na ich punkcie - córcia też :-)

iza3207m.jpg

Dziewczyny, czy któraś wie, gdzie w Bydgoszczy są baseny ozonowane? Słyszalam, że "Sardynka". "Perła" też? A inne? Coś w fordonie by się znalazło (choć niekoniecznie).?

basen Ikar przy SP65 jest też ozonowany, i na berlinka chyba też, ale tego już nie jestem pewna.... w sumie teraz już tylko takie budują, na pewno nie polecam basenu na swarzewskiej

Śpicie? Ja dziś bym spała caly dzień. Byłam z córcią u ortodonty który zalatwil nam aparacik przy wyginaniu i ma córcia urlopik od noszenia do wrzesnia jak będzie nowy :-(

reklama
też polecam wasilewskiego. prowadził moją pierwszą ciążę. mam same pozytywne doświadczenia...a co do basenu to solec kujawski według mnie średni: mało stanowisk, ciasno i w ogóle...

Do góry