reklama
Witajcie!
Bawilismy się kilka dni w Grzybowie i choc dziecko wróciło z 38,5 stopniami to wyjazd udany i już planujemy kolejny
Byłam u dr Wasilewskiego w 20tyg i w pierwszej sekundzie bezbłędnie podał płeć dziecka :-)
Bawilismy się kilka dni w Grzybowie i choc dziecko wróciło z 38,5 stopniami to wyjazd udany i już planujemy kolejny
Byłam u dr Wasilewskiego w 20tyg i w pierwszej sekundzie bezbłędnie podał płeć dziecka :-)
Mag81 cytologi nie miałam robionej. Do dr Wasilewskiego trafiłam w 8tc. A płeć poznałm w 13/14tc no ale mój synuś był tak skory do pokazywania klejnotów, że jak pokazał się obraz usg to ja sama zapytałm "a co tam jest między nogami" a dr na to "tak tak oto synuś w pełnej okazałości"
agniecha_bebecha
Mama Majozy
Ja chodziłam do dr Skórczewskiego i poznałam płeć w 16 tyg. Cytologię miałam robioną na początku, ok 2 mca jeśli dobrze pamiętam i ponoć jedna w czasie ciąży to norma.
mucha666
matka wariatka
Witam nowe mamusie na forum i życzę spokojnych 9 miesięcy. Ja już myślami jestem na wakacjach a ciałem w domu .
Izka najważniejsze że wakacje udane a temperatura cóż...mam nadzieję że młoda wyzdrowieje szybko, bo w taką pogodę gorączka to koszmar.
Co do cytologii i lekarzy to się nie wypowiadam bo nie pamietam szczerze już co było kiedy, to już tyle czasu.
Wszystkim wakacjującym, odpoczywającym i innym życzę najlepszego
Izka najważniejsze że wakacje udane a temperatura cóż...mam nadzieję że młoda wyzdrowieje szybko, bo w taką pogodę gorączka to koszmar.
Co do cytologii i lekarzy to się nie wypowiadam bo nie pamietam szczerze już co było kiedy, to już tyle czasu.
Wszystkim wakacjującym, odpoczywającym i innym życzę najlepszego
reklama