reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

WEE:-DKEND upał że szok, słoneczko świeci dzieciaki biegają po trawie żyć się chce:-D. Powiem wam że w tym tygodniu to dostałam ostro w kość prawie każdego dnia w domu byłam po 18 a wychodzę o 5:55. A 22 idę do szpitala na diagnostykę, ale wolę to niż nie konczące się kolejki u lekarza.
Co do młodych mam to tu same młode, młodsze i najmłodsze:tak:

reklama
Hej!

Upal byl i sie zmyl,hehe...chcialam jechac na dzialke ale moze do poludnia sie jeszcze polepszy,hmm,w domu mi sie nie chce siedziec...sie zaczyna powtorka z zeszlego roku,tydzien piekny a jak weekendos to d***;/

Milego weekendu:)))

Mamusie z Bydgoszczy może jakieś spotkanie na Wyspie Młyńskiej na świeżym powietrzu w jakiś ciepły dzień. co Wy na to?

Ja mieszkam w Bydgoszczy dosyć krótko. I chciałabym kogoś tu poznać. mam tylko kilka znajomych z szkoly zaocznej do ktorej chodze ale oni sa z okolic Bydgoszczy. Nie mam tu z kim się spotkac pogadac. wygadac sie posmiac wyplakac itp.

Puk puk jest ktoś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A pewnie ze jestesmy;)...

Malenstwo20,spotkanie bedzie tylko troche cierpliwosci;)...jakos ostatnio ciezko nam sie zorganizowac...z jakiego osiedla jestes???

ja z moim B wynajmujemy na Błoniu ale aktualnie w związku z tym ze go nie ma bo pojechał do pracy na sezon, to jestem na śródmieściu u jego mamy.

Niedziela była fatalna i pod względem pogody i samopoczucia. Mam nadzieję, że 20-tego słońce dopisze.
Ja już zaczynam przygotowania do komunii więc zabiegana jestem. Jak się już wszystko uspokoi to mam nadzieję, ze uda mi się z Wami spotkac :d

okres komunijny widze pelna para, oby Wam pogoda dopisala ... ja chetna na spotkanie baaardzo niestety do konca czerwca z terminami u mnie krucho ;(

Madzia trzymam kciuki za pogode 20 maja bo to 8 urodzinki córci będą ;-)

Dziś wpłaciłam zaliczkę za sale na przyjęcie i teraz spokojnie mogę spać i czekać do wrzesnia jak się zacznie większe przygotowania.

reklama
Hej dziewczyny:-) i ja zaglądam na szybko.

U mnei tez permanentny brak czasu na wszystko...:wściekła/y: Dodoatkowo od piątku odzwyczajamy się od smoczka i nie chce zapeszać ale chyba już pełen sukces!!:-)

Pogoda faktycznie kiepska... Madziara oby dopisała na komunię! Ja pamiętam jak miałam swoją. Cały tydzięń było pięknie a w dzień komunii lało, wiało, mega zimno!! brrr

Ja walcze z kręgosłupem bo nei jest najlepiej.. bóle nadal są, ledwo chodze.. tomograf wykazal duże zmiany zwyrodnieniowe. W poniedziałek mam konsultację u neurochirurga i będziemy decydowac co dalej.. ale chyba operacja bo z takimi bólami to ja długo nie pociągnę... a przy dziecku to się człowiek naskacze wiadomo..

Co do spotkania to ja chętnie!! w końcu:-) ale do połowy lipca mam szkołe.. a do końca czerwca w tygodniu pon i środy popołudniami zajęte.. tak więc jak się spotkanei narysuje to albo sie wbiję na nie albo nie dam rady:-(

Do góry