reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Oj co tutaj tak cichutko?? Ja się nie odzywałam bo normalnie byłam tak zaziębiona że szok, normalnie już myślałam że będzie trzeba na zwolnienie iść ale już mi lepiej:-). Teraz mam nadzieję że pogoda zrobi się iście wiosenna bo chłopaki tęsknią za placem zabaw.Przez te parę ciepłych dni wychodziliśmy i wszystkich kolegów pospotykali a teraz znowu zimno.

a ja sie zle czuje, chyba mi wracaja dolegliwosci sprzed lat ... bole brzucha nie do zniesienia momentami ;(

Jestem na półmetku z Bakusiem :) jeszcze warszawa, wroclaw, krakow i olsztyn :) Potem targi w toruniu i upragniony wypoczynek w gorach a potem morze :p ehhhh juz chce maj/czerwiec :)

Jestem, jestem :)

W temacie sukienek nie pomogę bo ja raczej chłopczyca jestem ;-) dla odmiany szukam kurtki i chyba takiej dla mnie jeszcze nie uszyli :cool2: choć widziałam jedną w Cropp ale rozmiary dziecięce bo tylko S i XS dla chudzielców zostały nawet w internetowym sklepie.

Rozpadało się właśnie i zimno okrutnie, brrr..... jutro wycieczka klasowa do "centrum" i zwiedzanie spichrzy ( ja mam przyjemność jechać jako opiekun ) więc słoneczko by się przydało.

No wystarczyło że słonko zaszło i od razu ruch na forum:tak:. U nas armagedon istny chłopaki mają ropną anginę a ja mam zapalenie gardła ucha i jamy ustnej:no:. Im już lepiej bo wariują a ja zdycham.
Aga a co masz na myśli mówiąc na wesele?? Ma być prosta skromna elegancka czy raczej błysk i sylwester??? Ja ostatnio jestem zachwycona MOHITO w Realu jest i sukienki były super. ja zakupiłam taką: Mohito SUKIENKA
Co do kurtki to rozumiem że ma być taka bardziej sportowa niż elegancka? Ja polecam Divers zakupiłam w zeszłym roku w outlecie za jakieś grosze i jestem super zadowolona. Pozdrowienia

prosta do kolan (maskujaca brzuch) MOHITO ma rozmiarowke do 42 niestety ;( odchudzam sie moze zejde do 42 ale nie moge zakladac ze sie uda tak szybko dlatego szukam 44+

No tak jest to pewien problem. Ale przejdź się bo moim zdaniem tam rozmiarówka jest pokręcona. Ja kupiła s a zazwyczaj noszę m

reklama
faktycznie z rozmiarowka jest roznie i trzeba mierzyc ale mimo wszystko 42 w tej chwili jest male przez tusze no i przez wzrost (180cm)

bylam dzisiaj w TKMAXX maja fajna rozmiarowke do 46 i ceny 150-200zł wybor nawet spory, bylam sama z mlodym i nie mialam jak przymierzyc ale jutro polece sama cos (mam nadzieje) wybiore :)

p.s. zamowilam striptizera na panienski jestem ciekawa jak to wyglada (bo nigdy nie ogladalam pokazu)

Do góry