reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Co do przygotowań to ja też minimalizm. Upiekłam roladę z boczku zrobiliśmy z M sałatkę jarzynową i upikłam sernik. W tym roku okna nie umyte, porządki tylko z grubsza. A dla dzieci słodycze jak co roku:-). A w święta i tak się włóczymy (jutro u siorki ale bez M bo pracuje, a w poniedziałek u mamy)

reklama
u nas tez bez pozadkow :) placki popieczone i tyle mojej pracy... zaziebiona jestem i nic mi sie nie chce ;( zamiast spacerkiem do kosciola to autem w deszczu :/ a co roku najfajniejszy to zawsze spacer ze swieconka ehhhh .....

NJie smece tylko skladam życzenia Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych Bliskich :)

Załączniki

• wesoychwitm.jpg
    wesoychwitm.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 33
ja jeszcze sie nie oderwalam od stołu :p

a tak serio to nic mi sie nie chce.... ;( tata w gipsie zwichnieta stopa, do tego zastrzyki dostaje, ja zaziebiona - gllowa mi peka .... masakra

Ja dużo cięższa :-)
Wczoraj zaliczyłam z dziećmi karuzele - było super - chociaz mój portfel odczuł to bardzo bolesnie. No ale raz się żyje. Tylko dzisiaj nadgarstek mnie boli po szaleństwach na samochodzikach - mam pirata drogowego w domu!!!

reklama
Do góry