reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Gosiu ja niestety też mialam przeboje z tym szpitalem jak Bartuś był mały ale nie mam jakoś ochoty do tego wracać, bo wszyscy widzą jak było.

Izka ja bym reklamowała :tak:

Dzisiaj mam wychodne, kumpele namawiają na imprezkę więc trzeba iść, czekam tylko jak M wroci z pracy - tak za godzinkę - już się nie mogę doczekać.
fajny weekend się zapowiada, bo jutro przyjeżdżają znajomi z Warszawy idziemy gdzieś do klubu a w sobote jedziemy odwiedzić znajomych do Inowrocławia, no chyba, że oni przyjadą do nas.

Życzę wszystkim udanego długiego weekendu !!!

reklama
FotoIza mieszkam na Przylesiu:) i co do butów to jak nic bym reklamowała!:tak:

atu2222 zazdroszczębabskiego wypadu!!! ojjj zazdroszczę!!:p baw się dobrze!:-)

Ja mam dzisiaj wieczór z netem... muszę poszperać za parasolką bo już czas coś znaleźć i zakupić. Bo już mi ciężko z tą spacerówką:/ chociaż mam teutonię i ona raczęj do lżejzych należy no ale wolałbym już coś jeszcze bardziej lżejszego, poręcznego... a że Olo poszedł spaćpo 18:D to mam czas na szperanie w necie:D

A może Wy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną parasolkę??? wymagania moję to: w miarę duża bo Olek raczej z większych posturowo dzieci no i wolałabym żeby w takiej spacerówce udało mu się przyszłą zimę przejeździć... no i kolejne wymaganie to dość wysoka rączka... bo ja mam 174cm a mój D 2m... więc nie chciałabym żebyśmy wyglądali przy wózku jakbyśmy się skradali :-D

Witaj Goosiek ;) Ja sercem Fordonianka, ale fizycznie już tylko czasami. w kwestii parasolki nie pomogę, bo wolę standardową spacerówkę, ale polecam zajrzeć do Smyka na Nowotoruńskiej albo ABC na Fordońskiej - mają duży wybór, można pogadać i zrobić rozeznanie ;)
Też mam ochotę gdzieś wyjść i się rozerwać, ale w weekend siedzę na uczelni.

widze ze na forum kroluje fordon i bartodzieje:)

Gosiek ja rok temu kupilam infinity quatro i przejezdzilam te mrozy !! mam 180cm wiec sie sprawdzil idealnie:) lekki i dosc duze siedzisko (moje dziecie tez spore:) do tego ma pokrowiec na nogi ktory siega po szyje hehe

131999.jpg142553.jpg

a u nas tzn u adasia zapalenie spojowek :) gdyby nie ropa w oczach to nikt by nie powiedzial ze dziecko chore:)

Sali - udanej imprezy Atu rowniez !!

Atu oby bartasa szybko na nogi postawila !!

a ja wstawilam szarlotke do piekarnika i taaaaakie zapachy sie roznasza ze byl glowe do piekarnika wsadzila:D Yami :)

Gosia ja tez sercem z Fordonu ,mieszkalam tam 20 lat;)

Aga ty masz bardziej spacerówke a Gosia chce parasolke o ile dobrze przeczytałam.
Ja mam coneco saturn ale raczki sa nisko bo mój D ma 186 a zle mu sie go prowadzi,takze nie polecam.

AgnieszkaJ quatro na prawdę fajny!!! ja się nastawiłm na parasolkę coś poręcznegi i niezbyt ciężkiego. Bardziej ptrzę pod kątm mojej mamy bo to ona od rana do 15 zajmuje się Olkiem a niestety ma problemy zdrowotne i w ogóle nie powinnanic dźwigać.. więc staram sie jakoś ułatwić jej chociażby zmienijąc wózek na lżejszy, poręcznieszy....

sali04 oooo Awangarda!!! w piątek i after 30 hihi coś co lubie:D:D ostatnio byłam w sobotę i muzyka oraz klientela mnie mocno podłamała:/

Sosiek a DOT'y ?? fajne parasolki dosc solidne ladnie obudowane troche ciezsze niz pozostale parasolki.
co do infinity ja jestem zadowolona z wiekszych tylnich kol, swietnie daje sie wciagac na schody i z nich zjezdzac, jest lekki i za razem "obudowany dobrze. zapraszam na jazde probna hehe :)

reklama
Gosia ja tylko Awangarda,a jak posiedziec to Kubryk;)

Powiem ci ze ostatnio byłam w świeta i mielismy niemiłe przezycia z klientelą ,ale o dziwo nie byli to gówniarze;/
No i tez zdecydowanie wole piatki;)Aczkolwiek dzisiaj after 30 ale kolezanka wyprawia 25 urodziny hehe,ale ciii:cool2:
Mysle że głównie facetom sprawdzaja dowody,bo to oni później dojrzewaja :-D

Do góry