reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Się czepiają,hehe...każdy robi to na co go stać i tyle ;-)

Atu,daj spokój z tą "mamuska"...wpada jakby nie wiadomo co i kto,nawet sie nie przedstawila,miala cos napisac o sobie a ta tylko jeden temat ciagnie..szkoda zachodu i twoich nerwow.

Sali a Ty nie za dużo marzysz ;P...jedno z Bułecką już spełnione chyba narazie wystarczy...szczęściara:)))...a mogłam też tam być;(.

Mnie dzisiaj glowa dymi,chyba od tego wiatru,samopoczucie tez kiepskie,z nocha leci.
Matt tez zasmarkany a reszta oki;).

reklama
mi tez sie marzy odsapnac chociaz jedna nocke lu7b dzien od mlodego :)

u nas moj powrot do pracy nic by nie zmienił, mialabym troche kasy dla siebie, ale wole zostac z malym w domu jak mam taka mozliwosc. to co dorobie na ekranach mam na jakies *******y i jest ok :) Piotr ma swoja firme wiec zarabia na wszystko i mam nadzieje ze dalej tak bedzie:)

a ja w koncu robie co lubie:) codziennie placuszek :D jutro muffinki :) hehe

Kasiulka masz rację z tą "mamuśką" ... ale fajnie, że kobitka się rozkręciła, bynajmniej miała o czym sobie popisać :-D

Izunia jesteśmy z Tobą myślami w piątek, dasz radę

Sali ja też Ci zazdroszczę i też tam mogłam być, no ale niestety zabalowałyśmy z dziewczynami w stolicy, jeśli chodzi o wyjazd, to jeszcze nie wiadomo, czy wypali, bo właśnie dzisiaj mąż mój poinformował mnie, że nie dostanie od poniedziałku (19.09) urlopu - ten wyjazd to miał być (i mam nadzieje, że będzie) od Naszych rodziców prezent na rocznicę ślubu ... zobaczymy, jak się nie uda, to poczekamy z wyjazdem za rok i też będzie OK
Sali a może gdzieś zorganizujemy jakiś wypad na weekend na Mazury, nad morze albo w góry ???

reklama
Iza jak sie ma taką sytuacje jak my to niestety ale trzeba meza w obroty wziąsc;)

Atu co Ty ja nie dam rady...ja pojade za rok z kolezankami ,one jadą samochodem wiec duzo taniej no i wole w wakacje ;)

Izka bedzie dobrze,bede trzymać kciuki;))

Do góry