reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hahah - najbardziej zwrocilam uwage na różowy brzuszek !! Kobieto ja do porodu wazylam 120kg, obwod brzucha 130 ..... i co ja mialam powiedziec chudzielcu ????

Mogłam podejsc, ale nie bylam pewna :D przyciemnialas kolor wlosów ??

reklama
Nie, może to ta pochmurna pogoda........nie farbuję kudełków od czasu ciąży z Frankiem. Jakoś mi dobrze z moim kolorkiem. Nie mam na razie siwych więc sobie odpuszczam ale jak się pojawią to znowu zacznę koloryzację.....

Cześć dziewczyny. Strasznie rozczarowana jestem moim pobytem nad morzem. Specjalnie wybraliśmy "ośrodek dla dzieci" żeby mały mógł się integrować z dzieciaczkami, gdy nie mamy spotkań w Wyspie, a tu lipa... jest sala zabaw w budynku, ale dywan brudny, że strach małego puścić, bo raz już coś schwycił i potem wymiotował, a poza tym to rzadko tam dzieci widać. Jedynie czasem szaleją jakieś starszaki puszczone samopas, gdy rodzice chcą mieć spokój... Normalnie masakra i totalna izolacja. A pogoda też nie zachęca do siedzenia na plaży. Najgorsze jest to, że po powrocie zacznie się szaleństwo z moimi poprawkami, praktykami i obroną męża, więc też marne szanse, na częstsze integrowanie Szymona...

No niestety tak to czasem jest. Nie wszyscy rodzice jednakowo poważnie podchdzą do opieki nad dziećmi, w większości przypadków tylko chcą mieć spokoj.A na pogodę to w tym roku trafić to jak wygrać w totka. Ale mnie nic nie przekona moim zdaniem Bałtyk jest THE BEST

Kujawianka witaj!

A ja niestety mam angine - doszłam dzisiaj do lekarza bo zamiast coraz lepiej to coraz gorzej się czułam. Dostałam antybiotyk i zalecenie aby w miarę możliwości się wyleżec :D

Hej!

Madzia zdrowka!!!

My juz prawie gotowi do wyjazdu,czesc spakowana,czesc jeszcze nie;-)...
Myslcie o mnie i o pogodzie:tak:;-)...

Do napisania za tydzien!!!

Kasiulka udanego wczasowania!!! Pogoda będzie nie ma innej opcji :) W sumie to nie wiem gdzie jedziecie? My chcemy na kilka dni tez gdzies pojechać ale jeszcze nie wiek gdzie :-)

reklama
Cześć dziewczyny!!!

My mieszkamy na Bartodziejach, w zasadzie to mieszkam u męża w Wojnowie za bydgoszczą ale całe moje życie mieszkałam na bartodzejach i baaaaardzo często jestem tam u moich rodziców :) Julianek to moje pierwsze dziecko, synuś rośnie ładnie, ma już 2 miesiące, w tym czasie zdążył złapać już rotawirusa i byliśmy w szpitalu, teraz na szczęście już jest dobrze. Ja mam 27 lat i co tu więcej pisać :) widzę że wakacyjne tematy są tu na forum, my też chcieliśmy jechać nad morze ale po tej chorobie małego to sobie odpuścimy :( poczekamy do następnego roku będzie większy i też będzie fajnie :)

Do góry