reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

My w sumie biegamy tak do 11-tej a potem po 14-tej. Dzisiaj byliśmy w lunaparku w Myślęcinku - w sumie w domku zlądowaliśmy po 20-tej, ale moje niezmordowane dzieci i tak poszły spac około 22-giej.

reklama
Zyjecie w ten upal..??? Mi nawet dzieciaki "padajaja",zasnely o 20stej,jak nigdy,ja ledwo,ledwo,mam juz dosc tego skwaru a po niedzieli 33stopnie,oszaleli :no:...jutro ruszam na dzialke,tylko na dwa dni...rozbieram sie,wskakuje w stroj i do basenu ;-)...i zimne piwko z sokiem :-):tak:...
Ide sie jeszcze spakowac do konca,wziac prysznic i czekam na M bo jeszcze w pracy...

Milego weekendu :-)

Kasiulka jak ja Ci zazdroszczę.
Ja niestety siedzę z młodym sama w domku, bo M wyjechał ze znajomymi na weekend i wraca jutro wieczorem i oczywiście jak na złość młody zasnął po 22

Witam!

Na upały nie narzekam bo uciekamy w gory gdzie temperatura względna i do tego widoki dech zapierają. Wczoraj jak wdrapaliśmy się na Kope Kondracką http://upload.wikimedia.org/wikiped...ondracka_Kopa.jpg/800px-HW_Kondracka_Kopa.jpg z jednej strony błyskawice po Słowackiej stronie a po naszej słońce - widok z dreszczykiem :)

M wyjechał ze znajomymi na weekend i wraca jutro wieczorem

Nie zazdroszcze... mojemy takie pomysły nie przychodzą do głowy bo wyjaz bez nas jest wyjazdem nie udanym ;-)

A ja wręcz wyganiam Mojego w weekendy jemu tez oddech się nalezy od nas haha.On jest domator z reguły to ja wychodze w weekendy no ale ostatnio on wyszedł i wrócił o 4 rano ;))

Iza fota mega widok rzeczywiscie beauty ;)

My wspólnie to się bawimy na domówkacch ale jesli chodzi o wyjścia na miastro itp to ja wole sama bo ja jestem zabawowa a mąz domator i nie lubi imprez...za to jak juz pójdzie to folguje;))

u nas tez wieklszosc imprez z osobna:D M w sumie nie wychodzi ... przez 6 lat wyszedl 2 razy na piwo :D raz wrocil o 2 a raz o 24 hehehe :) za to ja srednio raz na miesiac wybywam z kolezankami na miasto ;) Wakacje wspólne :)

Hej!

Kurcze,posta mi wcielo,wrrrr,to teraz tak w skrocie...

melduje sie po weekendzie dzialkowym,opita,objedzona,ze dwa kilo wiecej jak nic :-)...odpoczela jak nigdy,dzieci tez jakby ich nie bylo,rewelacja...tam nie czuje sie tak tego upalu bo i czlowiek sie rozbierze,pomoczy i jest ok takze Arabella sie tobie teraz nie dziwie ze upal Ci nie straszny a dziewczyny biegaja na podworku do wieczora.

Co do imprez-wspolnych-to u mnie tez kazdy osobno,moze to wynika z tego ze nie mamy co z dziecmi zrobic i albo idzie jedno albo wcale...moj M takze domownik,czasami gdzies wyjdzie obejrzyc mecz czy zuzel albo spedza wieczory na lowieniu ryb a z reszta balowal jak byl mlodszy i sie juz wybawil to teraz kolej na mnie ;)...jak razem wychodzimy to dobrze sie czujemy w swoim towarzystwie i bawimy sie fajnie...

Glowa mnie boli dzisiaj a na dworze znowu ten upal a dzieci chca biegac,retyyy...ide pozniej do kuzynki,tam se pobiegaja na podworku w kamiennicy,ogrodzone i cien jest takze moga szalec.

Iza,widoki piekne...

reklama
Aga my mamy w niedziele 2 latka;)
Wypada w piątek ale robimy w niedziele;)

AAA BO SIĘ NIE CHWALIŁAM,tYMEK DOSTAŁ SIE NA CASTING DO TELETURNIEJU O bEN 10(WTAJEMNICZENI BEDA WIEDZIEC CO TO ZA POSTAĆ:))Noi w sobotę jest casting w Warszawie i jak pomyslnie przejdzie to potem nagranie w LONDYNIE!!;))
Juz go nastawiam ,że bedzie dużo dzieci i nawety jak sie nie dostanie to zapamieta ten dzień i bedzie miał co wspominać;)
On sam mówi że sie pewnie nie dostanie ale powiedział ze da z siebie wszystko;)

Ostatnia edycja:
Do góry